2777
2789

سلام بچه ها کسی می‌دونه علتش چیه؟کسی بوده تا حالا این مسأله واسش پیش اومده باشه؟دوتا مارک مختلف زدم مدیکور و روژان . مدیکور دو دقیقه اول هاله انداخت و بعدپرررنگتر شد. روژان هم توی دو دقیقه هاله انداخت قشنگ با چشم دیده میشد.ولی روز سوم مجدد از هر دو مدل زدم منفیه منفی

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از موعدت چند روز گذشته؟

پنج روز به موعدم مونده عزیزم 

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟
من تجربشو داشتم ولی دلبلش رو نمیدونم

خب عزیزم باردار بودی یا نه ؟

چه تجربه عجیبی،عزیزم من ۲۶سیکلم سنو شده بودم که کیسه زرد دیده شد،این کیسه همون پوسته ی تخمک،همونجا دکتر به من گف این باعث میشه بی بی چک مثبت کاذب نشون بده،درست میگف بی بی زدم هاله داشت ولی پریود شدم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
چه تجربه عجیبی،عزیزم من ۲۶سیکلم سنو شده بودم که کیسه زرد دیده شد،این کیسه همون پوسته ی تخمک،همونجا د ...

ینی کیسه خالی بدون جنین ؟بارداری پوچ بهش میگن . ولی من دیدم اینجا یه خانم مث من شده بود ولی باردار بود ...نمیدونم والا خودمم موندم 

ینی کیسه خالی بدون جنین ؟بارداری پوچ بهش میگن . ولی من دیدم اینجا یه خانم مث من شده بود ولی باردار ب ...

نه نه  گوگل سرچ کن کیسه زرد متوجه منظورم میشی،،اصن بارداری نبوده،،،گلم تو اقدام کردی واس بارداری؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
نه نه گوگل سرچ کن کیسه زرد متوجه منظورم میشی،،اصن بارداری نبوده،،،گلم تو اقدام کردی واس بارداری؟؟؟

بله عزیزم اقدام بودم .ولی خیلی خورد تو ذوقم ..آخه دو تا مارک مختلف بود هر دو هم مثبت ولی بعد همون دوتا مارک زدم منفی دریغ از یه هاله 

بله عزیزم اقدام بودم .ولی خیلی خورد تو ذوقم ..آخه دو تا مارک مختلف بود هر دو هم مثبت ولی بعد همون دو ...

عزیزم خوب درکت میکنم،منم تو شرایطت بودم ،انشالا عرچه زودتر دامنت سبز و گل گلی بشه

نه گلم

پس امید الکی نداشته باشم .ممنون عزیزم که کمکم کردی   

عزیزم خوب درکت میکنم،منم تو شرایطت بودم ،انشالا عرچه زودتر دامنت سبز و گل گلی بشه

مرسی گلم بابت دعای قشنگت   

عزیزم .لطف میکنی درخواست دوستی م قبول کنی