2777
2789
عنوان

خانما این ایده واسه لاغری چطوره

90 بازدید | 14 پست

حالا لاغری نه حداقل کوچک شدن معده وسم زدایی بدن

الان ک هوا رو ب خنکی هست ب نظرتون روزه بگیرم چطوره اثری تو لاغری داره من ماه رمضون دوکیلو کم کردم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه شکم داری، صبح ناشتا یه استکان بارهنگ بخور. (یه قاشق مرباخوری بارهنگ بریز داخل نصف لیوان آب جوش، بعد از ده دقیقه بخور). 

برای ناهار و شام و کلا همیشه، تا گشنت نشده چیزی نخور. 

سادس. وقتی گرسنت نیس غذا نخور.

و زودتر از وقتی که سیر بشی غذا خوردنو تموم کن. چون غذا بیست دقیقه طول میکشه وارد معده بشه و بهت حس سیری بده‌ . یعنی بیست دیقه بعد از سیر شدن، تو متوجه میشی سیر شدی ، برا همین باید زودتر غذا خوردنو قطع کنی.

من استعداد چاقی دارم خیلی بده همش باید با نگرانی چی بخوری هیچی هم مزه بهت نمیده چون بعدش همش فکر چاق ...

عزیزم راهای لذت بردن زیاده. کلا نخواه با زیاد خوردن لذت ببری. وقتی لاغر بشی و کم بخوری میبینی همون مقدار کم هم لذت بخشه خوردنش.

و با کم خوردن معدن کوچکتر میشه خودتم بعدا دوس داری کم بخوری. و از اینکه اندامت خوبه حس خوب میگیری

عزیزم راهای لذت بردن زیاده. کلا نخواه با زیاد خوردن لذت ببری. وقتی لاغر بشی و کم بخوری میبینی همون م ...

نه میگم ک پرخور نیستم از بس همیشه رژیم بودم غذام کمه همه تعجب میکنن چرا وزن کم نمیکنم ولی خوب خیلی دوس دارم یه وقتایی بستنی تخمه بخورم یاچیزای دیگه

عزیزم خب بستنی و تخمه مثلا یه روز تو هفته بخوری، ورزشم نکنی اینا خودش خیلی چاق میکنه

خوب میگم کاش استعداد چاقی نبود ادم ب راحتی هرچی دلش میخواست میخورد