2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم عوارض داره یا نه

ولی رفتم دکتر بهم قرص بیوتین داد روزی یکی 

امپول بپاکتو و بیاکتو هفته ای یدونه ک دوتا امپولو قاطی باید بکنن و بزنم  مدت ۵ هفته

تاثیرشم دیدم خداروشکر

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
رزماری واسه طبع سرد چندوقته الان نتیجشو دیدی ؟

اره کسی که طبعش گرمه نباید بزنه 

من جوشونده رخو تقریبا دو سه ساله استفاده میکنم معمولا قبل حموم میزنم خیلی موهارو بلند میکنه و بیبی هیر درمیاری

آب برنج و اب پیاز هم بزنی خوبه 

واقعا نمیدونم عوارض داره یا نهولی رفتم دکتر بهم قرص بیوتین داد روزی یکی امپول بپاکتو و بیاکتو هفته ا ...

من سبوس برنج خوردم

همین امپول بیوتین و بپانتین 

تونیک سریتا

خیلی خوب بودپرشدموهام 

ولی قطع کردم باززشروع کرد ریختن

من سبوس برنج خوردمهمین امپول بیوتین و بپانتین تونیک سریتاخیلی خوب بودپرشدموهام ولی قطع کردم باززشروع ...

اهان چقدر بعدش؟ من تقریبا یماهه قط کردم

هنوز ک ریزش برنگشته، ناامید شدم😅

من سبوس برنج خوردمهمین امپول بیوتین و بپانتین تونیک سریتاخیلی خوب بودپرشدموهام ولی قطع کردم باززشروع ...

و اینکه کمخونی نداری؟ دوسته من بخاطره کمخونی ریزش داشت اونو درمان کرد ریزشش قط شد 

و اینکه کمخونی نداری؟ دوسته من بخاطره کمخونی ریزش داشت اونو درمان کرد ریزشش قط شد

قطع که کردم   بعد دو الی سه ماهش چیزی نشد ولی بعدکم کم شروع کرد ریختن  هرماه بیشتربیشترریخت 

این همه هزینه دودوره استفاده کردم 

دوباره ازامروز شروع کردم اینگاردایمی باید انجام بدی 

قطع که کردم بعد دو الی سه ماهش چیزی نشد ولی بعدکم کم شروع کرد ریختن هرماه بیشتربیشترریخت این همه ...

ای بابا 😕