2777
2789

حس میکنم خسته شدم

از سکوت بینمون

از قولایی که خانوادش دادن و هیچ شد

از یکنواخت بودن زندگیم تو این یکسال

اصلا از اینکه ازدواج کردم

‌کاش میشد مجرد بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره سنتی ازدواج کردم و بخاطر شرایطم عجله کردم دلم میخاد مجرد باشم

سنتی اتفاقاذچون احستس نیس با چشم باز خانوتده و شرایط چیزایی‌که به نفعته رو میسنجی پس نتیجه ش بهتر میشه

عجله کردی 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ول کن خواهر مجردی هم خبری نیس این که شوهره یاهاش زندگی یکنواختهالان با دوس پسر هم زنرگی خوش نمیگذره� ...

اره میدونم خودمم مجردین زیاد بهم خوش نگذشت

ولی حداقل یه امیدی داری 

ولی بعد ازدواج دیگه هیچ امیدی نیس

من توی دوران عقد به حدی روحیه و اعصاب و آرامشم داغون شده بود که حد نداشت که سر منشا همش رو که دنبال بکنی می‌رسید به دخالت خانواده ها

اما بعد از عروسی که رفتیم خونه خودمون و با همسرم توافق کردیم و دخالت خانواده ها رو توی زندگی شخصیمون به صفر رسوندیم الان شاید گاهی اختلافی پیش بیاد اما ته قلبم آرامش دارم و زندگی و همسرم رو دوست دارم 

اره سنتی ازدواج کردم و بخاطر شرایطم عجله کردم دلم میخاد مجرد باشم

چقد منی

من دقیقا بعد ازدواجم رفتم کلاس دهم ینی دبیرستان تازههه اونجا ک فضا بازتر بود و دوستای جدیدی گرفتم متوجه اشتباهم شدم.. البته منظورم این نیس ک هوایی شده بودم جای جدید رفتم ن زود تصمیم گرفتم و کلیم سختی کشیدمو پیر شدم بخداااااا

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
سنتی اتفاقاذچون احستس نیس با چشم باز خانوتده و شرایط چیزایی‌که به نفعته رو میسنجی پس نتیجه ش بهتر می ...

کلا هر چقدرم بسنجی ازدواج شانسی هم هس 

من چون زن بابا داشتم خیلی ابرو ریزی کرده بود

با اینکه شرایطم اوکی بود موردای خیلی عالی نمیومدن جلو