2777
2789
عنوان

همه دوس دارن عروس شن برن خونه خودشون من نه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست
من توی دوران عقد به حدی روحیه و اعصاب و آرامشم داغون شده بود که حد نداشت که سر منشا همش رو که دنبال ...

خداروشکر عزیزم انشالله همیشه خوش باشی

ما خانواده ها کاریمون ندارن بابام مشغول زندگی خودشه شوهرم مادر پدرش فوت شدن کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هر چقدرم بسنجی ازدواج شانسی هم هس من چون زن بابا داشتم خیلی ابرو ریزی کرده بودبا اینکه شرایطم او ...

خاک بر سرش کنن عوضی

چیکارت داست عقده ای

جند سالته؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خاک بر سرش کنن عوضیچیکارت داست عقده ایجند سالته؟

خیلی اذیتم میکرد همش به من و خواهرم میگفت برید از زندگیمون قاب عکس مامانمو میشکست لباساشون نمی‌نشست من همش ۱۱ سالم بود که مامانم فوت شد خیلی سختی کشیدم 

روزی هزار بار منو خواهرمو کشت 

پسرا این مدلی شدن چرا🤣🤣🤣همه افسرده هیچی براشون مهم نی یه گوشه میشینن

چون مادر پدرشو از دست داده 

خانوادش میگن قبلا اینجوری نبود یهو بعد فوت باباش اینجوری شده

خیلی اذیتم میکرد همش به من و خواهرم میگفت برید از زندگیمون قاب عکس مامانمو میشکست لباساشون نمی‌نشست ...

بچه دار شد از بابات؟ بچه داشت؟

خواهرت چطوره زندگیش؟

شوهذت اگه مرد و خوب و آرومیه درکت میکنه سعی کن دوسش داشته باشی

با بهترین مرد دنیا هم باسی احساس خوشبختی نمیکنی

دلیلشم آسیب های وحشتناکیه که اون زن از بچگی بهت زد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه دار شد از بابات؟ بچه داشت؟خواهرت چطوره زندگیش؟شوهذت اگه مرد و خوب و آرومیه درکت میکنه سعی کن دوس ...

اره بچه دار شد ولی پسرش معلوله 

نمیدونم خواهرم چجوریه حقیقتش ما راهی جر سازش نداریم بخاطر همون چیزی نمیگیم سرمونو انداختیم پایین زندگی می‌کنیم

آره من حس میکنم یه موجود اضافی و نفرت انگیزم که هیچوقت هیچکی دوسم نداره