2777
2789
عنوان

مشکل دوستم

65 بازدید | 12 پست

منو خونواده ام با دوستمو همسرش خیلی صمیمی هستیم ارتباط خانوادگی داریم و همدیگه رو خیلی دعوت میکنیم طوری ک دوستمو مثه خواهرم برای خودم میدونم ولی یه چیزی خیلی ناراحتم میکنه شوهرش خیلی بی احساسه نسبت ب دوستم بارها شده دوستم گفته ک شوهرش میاد خونه دخترشونو بغل میکنه بوس میکنه ولی اصلا یه محبت خشک و خالی ب دوستم نشون نمیده یه بوس چیه یه بغل چیه اینا حداقل های نشون دادن دوست داشتنه میگه این کارارم نمیکنه حتی ببخشیدا بیشتر شبیه هم خونه شدن با هم امروز ک باهام دردودل میکرد خیلی ناراحت شدم خیلی رفتم تو فکر،میخوام بدونم نظر شماها چیه چرا ب دوستم توجه نمیشه!

خودت گفتی مشکلو وقتی کوچیکترین نشونه های محبت و دوس داشتن رو نداره یعنی دوستتو نمیخواد رابطشون سرد شده حالا چراش رو خدا میدونه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید با کسیه شاید درونگراس شاید بی احساسه

اتفاقا فک میکنی درونگراها وقتی کسیو دوس داشته باشن پیش اونی که دوسش دارن یه نفر دیگن 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
پس برونگراس😁

😂😂😂

شاید با کسیه شاید درونگراس شاید بی احساسه

آخه چرا میگید درون گراها نمیتونن احساساتشونو نشون بدن؟!این طور نیست درون گراها هم وقتی از یه چیزی خوشحال یا ناراحت میشن ب زبون میارن حالا ب هزار مدل مختلف یکی تو پیامک احساسشو میگه یکی رودررو،ولی بحث اینجاست چرا کوچکترین احساسی ب دوستم نداره درصورتی ک قبلنا خیلی عاشق هم بودن من میگم شاید ب خاطر مسائل مالی و اقتصادی باشه ولی آخه فقط با دوستم این مدلیه۰۰۰

امضات انگار داره بهم فحش میده مگه ما تازه واردا چمونه

اینجا تازه وارد فحشه عین دانشگاه که به ترم پایینیا میگن ببخشید ببخشیدا چس ترم😂