2821
2789
عنوان

دختر مغرور براتون جذاب تره یا خاکی

634 بازدید | 23 پست

یسری دخترا رو دیدین در کمال خوش رویی مغرورن  یعنی واقعا خوش رفتارن ولی تو یه مورد ایی مغرور

اما یه دخترم هست که راحت گرم میگیره خاکیه با هرکی صمیمیه فرقی نمیکنه دختر باشه یا پسر باهاشون راحته 

کدوم دختر مورد پسند تونه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای من دختری که برای خودش حریم داره توی بعضی موارد خاکی رفتار میکنه ولی بعضی جاها نه

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

دختری که مغروره وبعد چند مدت دوستی میفهمی که خیلی خاکیه ، اینطوری ادم حس میکنه خاصه براش ک باهاش خاکیه

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

از اون آدم خاکی در صورتی که خط قرمزهای خودشو داشته باشه نه اینکه صرفا به اسم خاکی بودن با هر آدم ناجوری گرم بگیره یا بذاره ازش سواستفاده کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

قطعا با دختر خاکی بیشتر حال میکنیم ولی من به شخصه دختر مغروری که خودشیفته و از خودمتشکر نیست رو ستایش میکنم و سعی میکنم ازش یاد بگیرم یه جورایی همیشه تو دلم تحسینش میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز