2777
2789

در جواب خانم هایی که گفتن چه اشکالی داره کارت به کارت کن بگم که 

کارت به کارت کردن برا مالیات داره از حسابمون کم میشه برا انتقال وجه ولی با دستگاه بکشیم نه کم نمیشه ولی صاحب دستگاه برا هر تراکنشی ۹ درصد باید مالیات بده 

با انتقال دادن پول در اصل یعنی مالیات رو ما تقبل کردیم . 

ادم حسابگری نیستم اصلا ولی ها همینم قبول نمیکنن میگن زرنگ بازیه چون این کاسبیه خودش و طبیعتا اونه که باید مالیات کار و کسبش رو بده نه ما

اینم بگم هر جا بری همین شده میگن اگه میتونی کارت بکارت کن یا میگن دستگاه خرابه و و و 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست چیه وقتی طرف میگه یا نقد بده یا کارت به کارت کن

قبول نکنی. ما ایرانیا با دوزو کلک و کلاه گذاشتن و هزار تا غلط دیگه میخایم از فرهنگ زیادی هم برخوردار باشیم. مالیاتو تمام کشورا دارن. پس چرا ما فقط انقدر این وسط نکبتیم🤔

واقعا چقدر زور داره از کارمندو کارگر مالیات بگیرن بعد اینایی که درآمدهای انچنانی دارن زورشون میاد مالیات بدن حتی بعضا دکترا جراح ها که درامدای خیلی زیاد دارن اصلشم اینه طرفو گزارششو به اداره ی مالیات بدی شماره تلفن فرار مالیاتیو تو نت بزنید 

تاسف برانگیزه بعضیا  با درآمد بالا میگن کارت به کارت کن😐یه مرکز تصویربرداری پزشکی نزدیک خونمونه رسما به جای دستگاه کارتخوان یه دستگاه atm گذاشته تو سالن انتظارش با پررویی تمام شماره کارتشو میده میگه کارت به کارت کنید منم حسابگر نیستم ولی به منشیش گفتم زنگ میزنم اداره ی مالیات میگم کارتخوان ندارید هول شد گفت چرا کارتخوان داربم بفرمایید و سریع از زیر میز دستگاهو بیرون اورد😳

۹ درصد که از ما کم نمیشه. کی گفته از ما کم میشه

کارت به کارت کنی . کارمزدش از شما کم میشه عزیزم . ولی کارت بکشی کارمزد از صاحب دستگاه کم میشه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
تاسف برانگیزه بعضیا با درآمد بالا میگن کارت به کارت کن😐یه مرکز تصویربرداری پزشکی نزدیک خونمونه رسم ...

اتفاقا کسی که در آمد بالا داره خب معلومه مالیات هم براش میلیاردی میاد چرا باید بده

باز خوبه اون دستگاه رو گذاشته 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
کارت به کارت کنی . کارمزدش از شما کم میشه عزیزم . ولی کارت بکشی کارمزد از صاحب دستگاه کم میشه

۷۰۰ تومن کارمزد کارت به کارت کم میشه فقط. نه ۹ درصد . 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من