در ادامه تاپيكا قبليم كه همسرم چون واممو براي اينكه ماشين بخره بهش ندادم و گفتم بايد سه دنگ به نامم بزني باهام قهر كرده و گفته تا چند وقت بهم نه زنگ بزن نه پيام بده و امروز من رفتم پيش مشاور و مشاور اقا بودن و بهم گفت پول وامتو واسه خودت نگه دار و اصلا نده حق خودته و اصلا اصلا به همسرت زنگ نزن الان يعني ديگه يه شب به خير ساده نگم ؟! 🥺 شوهرم يعني ٣٤ سالشه هنوز به بلوغ فكري نرسيده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو روز ديگه قسط و پرداخت نكرد من از جيب خودم بايد بدم چون ضامن پدر من و جواز كسب من هست و اينكه من ب ...
یعنی مردی که اینقد بهش اعتماد نداری چجوری زنش شدی بعدم میخای باهاش بری زیر یه سقف منم وام ازدواج مال خودم و شوهرم پدرم و داییم شدن اصلا به این چیزا فکرم نکردیم رومم نمیشد همچی حرفی بزن که اگه وامم برداشتی بزن به نامم هر که باشه ناراحت میشه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻