2777
2789
عنوان

قهر دوران عقد

574 بازدید | 23 پست

در ادامه تاپيكا قبليم كه همسرم چون واممو براي اينكه ماشين بخره بهش ندادم و گفتم بايد سه دنگ به نامم بزني باهام قهر كرده و گفته تا  چند وقت بهم نه زنگ بزن نه پيام بده و امروز من رفتم پيش مشاور و مشاور اقا بودن و بهم گفت پول وامتو واسه خودت نگه دار و اصلا نده حق خودته و اصلا اصلا به همسرت زنگ نزن الان يعني ديگه يه شب به خير ساده نگم ؟! 🥺 شوهرم يعني ٣٤ سالشه هنوز به بلوغ فكري نرسيده 

تاپیک قبلتو خوندم زندگی مشترک که دودوتا چارتا نداره خب قسطش خودش میده چرا باید بزنه به نام شما  

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلتو خوندم زندگی مشترک که دودوتا چارتا نداره خب قسطش خودش میده چرا باید بزنه به نام شما

دو روز ديگه قسط و پرداخت نكرد من از جيب خودم بايد بدم چون ضامن پدر من و جواز كسب من هست و اينكه من بعدش گفتم اصلا من قسطشو ميدم باز گفت نه 

دو روز ديگه قسط و پرداخت نكرد من از جيب خودم بايد بدم چون ضامن پدر من و جواز كسب من هست و اينكه من ب ...

یعنی مردی که اینقد بهش اعتماد نداری چجوری زنش شدی بعدم میخای باهاش بری زیر یه سقف منم وام ازدواج مال خودم و شوهرم پدرم و داییم شدن اصلا به این چیزا فکرم نکردیم رومم نمیشد همچی حرفی بزن که اگه وامم برداشتی بزن به نامم هر که باشه ناراحت میشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
همسرتون انتظار داره قسطا رو شما بدی ولی سه دانگ از ماشین رو به نام شما نزنه؟

قسطشو شوهرش میده

قبول نكن فك نكنم قسطاشو بده مث شوهر من مامانم ضامنش بود ندادش مامانم نصفشو خودش داد بيچاره😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

والا همینو بگو 

ما هم وام دادیم شوهرتون خرج زندگی خودمون شد و قسطاش هم‌خودش داد دیگ 

جای ما بود چیکار میکردن بخدا هرجا کم آورد وام گرفتم دادمش به اسم خودم