2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چجوری شوهرمو راضی کنم

512 بازدید | 10 پست

که برم سرکار هرکاری میکنم میگه من مگه بی غیرتم و بی عرضه خودم هرچی بخوای میخرم برات

مورد داشتن یکی از اشناهاشون بعد سرکار رفتن عاشق همکارش شده طلاق گرفته با اون دوست شده 

یه مورد دیگه هم دیدیم طرف رفت سرکار از خودش دراومد 

بخاطر اون نمیزاره

میگم برم میگه همون مونده بگن زن فلانی تو فلانجا کار میکنه اونم زن حاملم (بارداری مم بهونه کرد🤧)

زندگی ای که با پول‌ ترمیم ناخن و مژه و تمدید رنگ مو (مش) تو فشار میوفته چ‌ زندگی ایه؟

منم خداشاهده انقد دوسش دارم نمیتونم تو فشار بزارمش

الهی بمیرم همیشه شرمنده میشه هرسری هم میگم جبهه میگیره ناراحت میشه ادامه بدم میزنه تو سرش و خودشو فوش میده

ی بار گفتم خب‌ هیچی نداریم پسفردا گشنه میمونیم هیچی نگفت حتی خودشم نزد ولی زد زیر گریه با صدای بلند گریه کرد بچم😭میگف من خیلی بی عرضه ام که زنم میخاد بره سرکار لابد خواسته هاشو براورده نمیکنم

منم چون روش حساسم دلم نمیخواد گریه شو ببینم هیجی نمیگم چون داغون میشم شوهرمم ی ادمیه ک اشکش دم مشکشه خیلیم دوس داریم همو

حالا بنظرتون چ کنم!

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بزار خودش کار کنه 

😐ببخشید استارتر چندمین تاپیک متوالی میبینم مردا قهرو گریه میکنن 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه‌ عجیب هم نمیتونه تامین کنه هم نمیخواد شما کار کنی و کمک خرج باشی، خب نمیشه ک...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان بارداری .بعدم که درگیر بچه .چه اصراری داری بری سر کار.

خب وقتی حقوق همسرش نمیرسه بهتر نیست جای لجبازیو ب اصطلاح خودش غیرتی بازی یا یه فکری بکنه یا اجازه بده همسرش کمک خرج باشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم خب بهش بگو واقع بین باش واقعا نمیتونی تامین کنی دیگه......از این طرف شماام آدمی میخوای زندگی کنی .زنی دلت لاک میخواد ناخن میخواد هزار تا چیز دیگه......نه میتونه تامینت کنه نه میزاره بری سر کار؟؟؟؟؟

گریه میکنه ینی چیییییییی؟ خودشو میزنه ینی چییییییی؟ این کارا چیه؟ بشین باهاش حرف بزن بگو واقعیت زندگی ما اینه ک تو با همه تلاشت نمیتونی تامین کنی و منم اینجوری افسردگی گرفتم ک کاری نمیتونم بکنم.....واقعا خودتونو اسیر احساسات پوچ نکنید✌

بزار خودش کار کنه 😐ببخشید استارتر چندمین تاپیک متوالی میبینم مردا قهرو گریه میکنن

والا چیز یاد گرفتن....از مرد بودن فقط قلدری بلدن ...یه کلمه حرفم میزنی خودشونو میزنن.منم زیاد دیدم توو تاپیکا😓