2777
2789

سلام دخترا و پسرهای گل من۲تا دوره کامل دیدم اومدم استارت بزنم ولی عمدا میخوام کسی هست باهم جلو بریم و بهم انگیزه بدیم

شوهرم گفت بیا دوتامون بلاگرشیم پست هامون محتوایش ضایع کردن تو باشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره بلاگری ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
شوهرم گفت بیا دوتامون بلاگرشیم پست هامون محتوایش ضایع کردن تو باشه

من حاضر بودم شوهرم پا ب پام باشه فقط بقیه مهم نی اگه پا ب پاته برو جلو دگ وضعت خوب شد تو اونو ضایع کن🤭🤭🤭🤭

من حاضر بودم شوهرم پا ب پام باشه فقط بقیه مهم نی اگه پا ب پاته برو جلو دگ وضعت خوب شد تو اونو ضایع ک ...

دیدی بعضی بلاگرا زناشون هی ضایع میکنن و پست های خنده دار میذارن میگه مثل اونا باشیم.ک ابروی منو تو فامیل ببره😂 می‌دونی تو فامیل ما هیچکس بلاگر نیس و اکثرشون عقب مونده هستن ی دماغ عمل کردم مثل ندیده ها خاستن بترکن سزارین اختیاری کردم باز بخاطر هزینه ای ک از جیب خودمون دادیم خاستن بترکن الآنم حساب کتاب میکنن ک هزینه شیرخشک بچم چند میشه گداها توی این عقب مونده ها من چطور بلاگر بشم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دیدی بعضی بلاگرا زناشون هی ضایع میکنن و پست های خنده دار میذارن میگه مثل اونا باشیم.ک ابروی منو تو ف ...

عزیزم ب قول ریحون میگه آنقدر نوش پول و عشق و حال ب همه چیش می ارزه تو اگه بلاگر ۱میلیونی بشی اونا باید وقت بگیرن تا باهات بحرفن

عزیزم ب قول ریحون میگه آنقدر نوش پول و عشق و حال ب همه چیش می ارزه تو اگه بلاگر ۱میلیونی بشی اونا با ...

من اگه بخوام بشم حوصله ندارم از خودم هی عکس بزارم رمان و فیلم های طنز میزارم 

دستت راه بیوفته اوکیه آنقدر دوستات زیاد میشن کلی هم حرکت هست میتونی بزنی

اره