2777
2789
عنوان

ریدم تو دهن هر چی نامرده

327 بازدید | 6 پست

بعضی ها فکر میکنن تا دنیا دنیاست میتازونن و ظلم میکنن

یعنی میشه یه روز بیام نینی سایت بگم که :همه چی درست شده ،شوهرم پارانویید نداره.بچه هام شادن .زندگیم شیرینه ؟؟؟؟سپردم به خدا می‌دونم که درستش می‌کنه.اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم.خدایا خیلی التماست کردم به هرکسی که پیشت عزیزه قسم دادمت.خودت از دلم خبر داری .میدونی که قلبم ،روحم،مغزم ،تمام بدنم ،چشمام همه درد میکنن میدونی که شوهرم غیر قابل تحمل شده خودت بگو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمونده که تو نی نی سایت ندیده باشم😐

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

کمی مودب تر بگو .

لعنت به هرچی ظالمه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

کمی مودب تر بگو .لعنت به هرچی ظالمه.

دیگه بریدم

یعنی میشه یه روز بیام نینی سایت بگم که :همه چی درست شده ،شوهرم پارانویید نداره.بچه هام شادن .زندگیم شیرینه ؟؟؟؟سپردم به خدا می‌دونم که درستش می‌کنه.اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم.خدایا خیلی التماست کردم به هرکسی که پیشت عزیزه قسم دادمت.خودت از دلم خبر داری .میدونی که قلبم ،روحم،مغزم ،تمام بدنم ،چشمام همه درد میکنن میدونی که شوهرم غیر قابل تحمل شده خودت بگو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنظرتون شوهرم تا کی میخواد منو داغون کنه!؟؟؟؟