سلام خانوما خوبین من تقریبا سه ماهه که عروسی کردم توی این مدت به دلایلی وام ازدواج مارو ندادن و الان یعنی امروز این وام برای ما قسمت شد شوهرمم از وقتی فهمیده میگه باید بدی به من پولت رو یعنی وام رو پدر منم برای عروسی من و جهازیه یه وام برداشته بود ۳۰۰ میلیون الان پدرم هم خیلی خوشحال شده فهمیده وام رو میدن امروز رفته بانک و میگه خداروشکر این پول میگیرم میدم به وامی که خودم برداشته بودم منم خیلی ناراحتم شوهرم خیلی ازم ناراحته میگه تو باید با پدرت حرف میزدی اون پول به ما میداد الآنم قهر کرده رفته نشسته یه گوشه منم از ناراحتی نزدیکه سکته بکنم
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قسط رو قراره کی بده؟ اصل وام ازدواج مال دختره. تو هم برای جهیزیه میخواستی اش دیگه. پدرت لطف کرد و وام گرفت و خرید حالا وام مال باباته دیگه. شوهرت توقع زیادی داره
بده پدرت بگو حق منه این وام بعدم گیرم اصلا عروسی نکرده بود نامزدیم میدادم ب پدرم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
عزیزم این وام برای شماست و برای جهاز شما یعنی ب پدرت میرسه
حرف شوهرت زوره قبول نکن
بگو شما بدین ی ما احتیاج داره بابام دست پیش بگیر
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
به نظرم از الان قاطع برخورد کن. بخوای وسط باشی و بخوای میانه داری کنی فقط خودت ضرر میکنی. نمیشه هم شوهرت راضی باشه هم بابات. انتخاب کن. اینجا اگه حق رو به پدرت میدی باید جدی به همسرت بگی پدرم خرج کرده و حالا هم پول مال اونه. قاطع نباشی کلاهت پس معرکه است با این شوهر. نمیگم دعوا کن. میگم رک و جدی حق رو به اونی بده که درست میدونی بی حاشیه و درست