2777
2789

نظامی بودن خیلی بستگی به شرایط کاری فرد داره. 

بعضیا اداری هستن بعضیا فنی بعضیا عملیاتی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نی اخلاق ندارن

تعمیم نده.  همه شون همچین نیستن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من دوستم باباش نظامی بود خیلییییی خوب بود یعنی از همه بیشتر آزادی و خال خوب داشت هم خودش هم مامانش بین ماها ولی می‌گفت خیلی درامدشون کمه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من که نه ولی ادم میبینه دیگع یکم سخته . مثلا صاحبخونه ما بازنشسته نظامیه وای خدا سرویس شدیم دیگه ۱۰ شب در حیاطو قفل میکنه ساعت  ۶ نهایت ۷ شامشونو میخورن همون ۱۰ شب چراغا خاموش میخوابن خیلیییی تو نظمن حتی به پارکینگ هم رحم نکردن یه واحد زدن . میرم دستشویی فنو میزنم فرداش میاد میگع چخبرع انقد دستشویی میرین صداش نمیزاره بخوابیم 😒 شبا اصلا نمیتونم ظرف بشورم از دستشون همش گیرن که راه پله رو تمیز کن همش ک نباید دستم طی باشه هفته ای ی بار بسه خیلی اصلا وسواسن هرچی دیدم همینطوری بودن 

۹۰ درصد همینجورین تا دلتم بخواد نظامی دیدم دیگ توی آگاهی هم باشن بدتر بعدم میای میگی نظر بدین بعد می ...

نظامی هایی که شما دیدی اینجورن نه کل افراد نطامی کشور. 😊