2777
2789

راستش نامزدیم و قراره عقد کنیم درامدشم بگیر نگیر خوبه

ولی اصلا مدیریت خرج نداره و پس انداز نمیکنه تا یه ذره پول دستش میاد تا یه قرون آخرش خرج میشه

یه سری رفت برام یهو فیلم فرستاد یه ست کامل ماهی گیری خریده بود خدا تومن!

نمیدونم چرا اینجوریه بعد از این ور ما نزدیک عقد و عروسی مونه کلی خرج داریم امروز میگفت سپردم به دوستم ماشینمو عوض کنم 

گفتم چی میخوای بگیری میگه یه شاسی

از این ور ما خونه نداریم آقای همسر میخواد بره ماشین بخره

منم گفتم نه هرموقع خونه خریدیم بعد اصلا گوش نمیداد میگفت نه بدجور تو ذهنمه😐انقدر حرص خوردم از دستش

ما خومه نداریم کلی خرج داریم این میخواد همینجوری هدر بده

من چیکار کنم واقعا به حرفم گوش بده رام بشه

دوس دارم هرچی میگم حداقل اگه منطقی بود حرفم گوش بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم ماشین خریدن هیلی بهتون  ضرر یزن مگ اینکه بش با پولش خونه خرید . نن فقط میتونم یه پیشنهاد بدم اول اینکه سعی کنید حتما خونرو بخرید .وبیشترپولشو بگیر وبه صورت طلا پس انداز کن

متنفرم یکی بگه چیکار کنم یه ادم رام بشه

یا میگه طرفو رام کردم

ببخشید مگه طرف حیوونه؟ یا شما چوپان؟

زشته بخدا

خب محبت کن بعدشم اگه نامزدشما عاقل باشه منطقی حرف بزنی میفهمه عاقلم نباشه هیجوره نمیفهمه

عجله نکن. اول باید خانه داری و زنیت خودت رو بهش نشون بدید. کم کم شروع به پس انداز کن و باید با پس انداز آشنا بشه. وام بگیر تا مجبور به قسط دادن بشن. خواسته های ضروری رو تهیه کن تا پول کمتر تو دستش باشه

عزیزم اشکال ندارد چرا شما حرص میخوری، تو عقد هستید دوست داره لاکچری باشه، شما هم کیف کن باهاش، بعد از عروسی لازم شد بفروشید خونه بگیرید نشد انشاالله بدون فروشش میکیرید

فک نکنم ماشین خریدن هیلی بهتون ضرر یزن مگ اینکه بش با پولش خونه خرید . نن فقط میتونم یه پیشنهاد بدم ...

اصلا اصلا گوش نمیده 

اصلا هم درست حسابی نمیگه چقدر درامدشه اصلا نمیدونم این مرد پس انداز داره یان

فک نکنم ماشین خریدن هیلی بهتون ضرر یزن مگ اینکه بش با پولش خونه خرید . نن فقط میتونم یه پیشنهاد بدم ...

اصلا اصلا گوش نمیده 

اصلا هم درست حسابی نمیگه چقدر درامدشه اصلا نمیدونم این مرد پس انداز داره یان

ماشین سرمایه نیست به نظرمبعدشم هدف من خونه خریدنالانم مرد ماشین خوب زیر پاش باشه دخترا چششو در میارن

من خودمم ارجحیتم خونه است ولی با 1 تومن میشه ماشین شاسی خرید ولی خونه نه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂