2777
2789
عنوان

رحم درد دارم میشه بیایین

89 بازدید | 10 پست

خانما من تو اقدامم و این دو روزه رحم درد دارم یعنی زیر شکمم بعضی وقتا برا چندثانیه شدید میشه میگیره ول میکنه بعد دردش خفیف میشه (سمت راست رحمم وپهلوی راستم) 10روز هم به موعدم مونده من قبلا همچین دردهایی رو تجربه نکردم چون تنبلی تخمدان داشتم ولی این ماه روز تخمک گذاری فقط تخمدان راستم درد شدید داشتم اینم بگم نفخ شدیدددد دارم بنظرتون چمه🙁

شاید بارداری.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

10روز دیگه موعدمه زود نیست برا علائم؟ میخام الان بفهمم چون دقیقا روز موعدم میخام برم کربلا میخام قبل ...

نخوری شایذ بارداری اره ممکنه علائمش زود شروع بشه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ایشالله😍

ان شالله به امیدخدا... ان شالله باردار بودی واسه منم دعاکن مشکل مالیمون حل بشه

ایشالله😍

فقط هیچی نخور چند روز دیگه بی بی بزن.تا مطمعن نشدی چیزی نخوری قرصی چیزی نخوری

اره 3روز قبل موعد بی بی چک میزنم اگه نبودم قرص میخورم

نه بازم نخور ببین من سه روز از موعدم گذشته بود منفی شد همش میگفتم وای چرا نمیشم منفی شد گفتم دیدی منفیه شانس ندارم دقیق۹ روز گذشته بود پریود نشدم رفته بودم بازار گفتم بذار باز بزنم ببینم شاید مثبت شد خدا شاهد تا اومدم خونه دوتا بی بی ها زدم سریع مثبت شد.میخاسنم قرص بخورم چون تنبلی داشتم گفتم وای باز تنبلی گرفتم که پریود نمیشم.پس زودنگی نیس بخوری. اگه علایم داشتی نخور قرص