2777
2789
عنوان

با 1میلیارد چکار کنیم که پولمون چند برابر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست
سلامت باشی گلم بله پروژکتور تری دی مپینگ وارد کردن برای تولید تصویر مجازی استفاده میشه که خیلی کار ...

تجربه ی من اینه که اول باید با مقدار کمی سرمایه شروع کرد که اگه کار نگرفت دار وندار آدم از دستش نره و ماهم کم کم شروع کردیم وقتی دیدیم مشتری داره سرمایه رو بیشتر کردیم

😐منظورم تولیدی با 100کارگر نیست که 2و3نفر پیشرفت کم کم

یه چرخ گلدوزی معمولی ۲ ۳ نفر میخواد که خود چرخ دست دومش کم کم ۱۴۰۰

اونم بشدت رکود کرده و هیچ سودی نداره

تولیدی اینه هم هر پایه چرخ معمولی الان ۱۵۰ تومن هست که اونم بشدت توی رکوده به ضرر کار میکنی

کلا کار با منسجوات هیچ جوره توصبیه نمیشه

من خودمم تو کار منسوجات و پوشاک و کیف و کفش هستم و بودم میدونم که کسایی که توش هستنم موندن چطور بکشن بیرون

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یک میلیارد نمیشه کار جدیدی شروع کرد.هر کاری هم بکنی کلی اجاره معازه و خرید وسایل و .... داره و چند سال هم طول میکشه به درآمد برسه.طلا بخرن یا سپرده کنن باهاش وام بگیرن.با وام طلا بخرن و مجدد پول رو سپرده کنن کمی از قسط رو از سودش رو بدن بقیش رو هم خودشون رو بگدارن.اینجوری بعد یه مدت هم اصل پولشون رو دارن و هم طلا خریدن. 

با یک میلیارد نمیشه کار جدیدی شروع کرد.هر کاری هم بکنی کلی اجاره معازه و خرید وسایل و .... داره و چن ...

بدترین کار سپردس روز به روز ارزش پول کمتر میشه

می آید هر آنچه باید 🌱
یه چرخ گلدوزی معمولی ۲ ۳ نفر میخواد که خود چرخ دست دومش کم کم ۱۴۰۰اونم بشدت رکود کرده و هیچ سودی ندا ...

عه اطرافیانم که تولید لباس دارن درآمدشون خیلی خوبه 

من خودم از یه تولدی لباسم دیدن کردم دوتا چرخ داشت راسته دوز یه قیچی برش برقی  و یه وسط دوز یا نمیدونم چی همین سه تا 

5تام کارگر داشت

می آید هر آنچه باید 🌱