2777
2789
عنوان

با 1میلیارد چکار کنیم که پولمون چند برابر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐منظورم تولیدی با 100کارگر نیست که 2و3نفر پیشرفت کم کم

نمیشه خب همونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
فقط وفقط بزنن تو کار تولیدی ...بهترین کار تولیدی هستش ...میتونن دستگاه بخرن و کار خشکبار انجام بدن

خشکبار بازار فروشش خیلی سخته برای مشتری پیدا کردن

می آید هر آنچه باید 🌱
اگه جنس خوب تولید کنن حالا هرچی که میخواد باشه مشتری بالا سرشه از قبل پول واریز میکنن به حساب طرف تا ...

بله جنس خوب مشتری خودشو داره ولی ما چون تجربه بدی داشتیم دیگه میترسم متاسفانه سرمایه زیادی سر شغلی که شریکمون ادعا داشت زندگیمون از این رو به اون رو میشه از دست دادیم خونه طلا و مقدار زیادی پول نقدمون رفت

[QUOTE=348467980]شما شراکتی تولیدی زدین؟[/QUOTE بله عزیزم شرکت زدند و دستگاه از خارج وارد کردن وهیچ ...

ان شاءالله مشکلتون حل بشه 

تو چه زمینه ای تولیدی زدین؟

می آید هر آنچه باید 🌱
بلا به دور عزیزم..میتونم بپرسم چه شغلی بوده؟

سلامت باشی گلم بله پروژکتور تری دی مپینگ وارد  کردن برای تولید تصویر مجازی استفاده میشه که خیلی کار تخصصیه و خلاصه نه میشه باهاش کار کرد نه مشتری داره بفروشیم