2777
2789

چون خیلی تلاش کردم برای خودم دوباره زندگی کنم ولی نشد چون انگیزه ندارشتم بخاطر خانوادم بخاطر مادرم بخاطر بچه هایی که تو آینده خواهم داشت دارم شروع میکنم  تو این ده سال اخیر کلی اتفاقات بد برای من افتاد شاید برای هر کسی به جز من میفتاد قطعا یا گوشه تيمارستان بود یا یه بلایی سر خودش آورده بود من از هجده سالگیم تا الان که بیست و هشت سال دادم کلیییییییییی سختی کشیدم کلیییی خیانت شکست شغلی مشکلات جسمی ومشکلات خانوادگی وشکست تحصیلی 

تو این ده سال به اندازه سال های سال پیر شدم حتی ظاهرم هم این نشون میده 

ولی من قبول کردم که خدا این سختی هارو تو زندگیم قرار داده بوده و من فقط با انتخاب هام اونارو وارد زندگیم کردم 

حالا رو همشون یه خط سیاه پررنگ میکشم واقعا خستم از این حجم سختی 

زندگیم دوباره می‌سازم برای همه کسانی که دوست دارم 

فقط نظر مثبت داری بذار نظر منفی رو گزارش میزنم 

خدایا دوست دارم

مطمئن باش نوبت تو هم میشه و به زودی زندگی به روی تو لبخند میزنه از خدا غافل نشو و بخاطر هرچی که داری و نداری از صمیم قبلت شکرگزاری کن ازش بعدش معجزه هارو یکی یکی میبینی

مطمئن باش نوبت تو هم میشه و به زودی زندگی به روی تو لبخند میزنه از خدا غافل نشو و بخاطر هرچی که داری ...

خیلی ممنونم مهربونم بخاطر این حرف های قشنگت هزاران برابر این انرژی مثبت وارد زندگیت بشه الهی آمین 

خدایا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززززم 

ببا بغلم 🤗

آفرین دختر قوی 

من هر شب فکر میکنم اخرین شب زندگیمه بس که زیر پتو زار میزنم و غصه میخورم 

صب پا میشم ، نقاب خوشبختی رو‌میزنم رو‌چهره م روزمو شروع میکنم

بخاطر مادر و خانوادم

بخاطر همسر و بچه هام

امیدوارم از این پس اتفاقات خوب و خوش برات بیوفته 

و‌روزها و سالهای بسیار خوبی پیش رو‌داشته باشی

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزززززم ببا بغلم 🤗آفرین دختر قوی من هر شب فکر میکنم اخرین شب زندگیمه بس که زیر پتو زار میزنم و غص ...

خیلی دوست دارم 

مرسی که هستی 

الهی تمام غصه هات تبدیل بشن به دلخوشی هات آمیییین 

خدایا دوست دارم
خیلی دوست دارم مرسی که هستی الهی تمام غصه هات تبدیل بشن به دلخوشی هات آمیییین

فدای شما عزیزدل 

غصه و‌مشکلات برای همه هست 

ولی میگذره ، مهم اینه خودمونو نبازیم 

مطمئنم خدا برامون خوب و میسازه 🫀

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه