2777
2789
عنوان

خانوادگی

257 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها با خانواده شوهر خسیس چه طور برخورد کنم تازه عقد کردم فهمیدم چقدر خسیسند نسبت به خانواده خودم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

جوری نمیتونی برخورد کنی وقتی همه خانواده خسیسن یعنی ذاتشون خسیسه،، تنها کاری که میتونی بکنی اینه که اول با دلبری و زبون خوش شوهرتو بکشی تو راه اگر نشده با قهر و لوس بازی،، که اونم یه درصدی بهتر میشه نه زود زمان میبره

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

ببینید من تو ی یک خانواده بزرگ شدم که اصلامعنی پس انداز کردن وآینده نگری نداشته اند ولخرج وبریز وبپاش و بدون حساب وکتاب خودم هم دوست نداشتم چنین باشد چون بایای خود خیلی دست ودلباز ولارج است ولی خوب همیشه زیربار قرض و وام وگرفتاری بودیم ولی خانواده شوشو اینجوری نیستند به اندازه گلیمشان پارار دراز می کنند ولی خیلی خسیسند 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.