2777
2789
عنوان

گذشته شوهرم

1257 بازدید | 96 پست

هر موقع راجب گذشتش میپرسم عصبی نیشه و جواب نمیده بهم میگه به من ربطی نداره من نباید دخالت کنم 

یا دیشب سر این بحث بهم گفت اگه میخواهی از این سوالا بپرسی برو خونه بابات دلم داره مبترکه آیا واقعا من نباید راجب گذشتش و اینکه عاشق شده یا نه بدونم یا حق دارم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتی طرف مایل نیست بگه پس اینقدر سوال پیچش نکن حتما هم میخوای بعد گفتن اینکه قبلاً کسیو دوس داشته قهر کنی و تا سالها گریه و زاری راه بندازی.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اخه چرا خودتو عذاب میدی

خودت داری میگی گذشته تموم شده رفته چرا میخای هی یادآوری کنی

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

منم بعد ازدواج فهمیدم شوهرم یک سال زندان بوده و وقتی به روش آوردم حسابی کفری شد زدهمه چیز شکست گفت گذشته ام هیچ ربطی به الانم نداره فکرای جالبی درمورد زندان رفتنش به ذهنم نمیرسه

به نظرتون برم از خانوادش بپرسم ببینن عاشق کسی بوده یانه دارم دیوونه میشم همش فکر میکنم رابطه داشته ی ...

فک کن عاشق کسی بوده قبلا خب که چی مثلا میخوای ازش بدت بیاد که چرا زمانی که تو نبودی عاشق کسی شده؟حرف منطقی بزن 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید