2777
2789
عنوان

فقط آقایون جواب بدن لطفا

893 بازدید | 16 پست

سلام

آیا واسه مردا ازدواج با دختری که بکارت داره مهمه؟؟؟

یه دختر تو سن ۳۵سالگی نباید رابطه داشته باشه؟؟؟

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه بخوای آغوشی که برای فرزندت قراره مادری کنه، جولانگاه عیاشی و هوس‌رانی این و اون نبوده باشه؛ خو ...

جولانگاه؟؟؟

منظورم اینه خانما تو سن ۳۰تو اوج نیاز جنسیشون‌هستن

کسی ک مجرده و دوسپسری نداره چکار کنه

کیس مناسب ازدواجم‌پیدا نکرده

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
جولانگاه؟؟؟منظورم اینه خانما تو سن ۳۰تو اوج نیاز جنسیشون‌هستنکسی ک مجرده و دوسپسری نداره چکار کنهکیس ...

من مسلمانم.  طبق آموزه‌های دین ما تنها راه مشروع برای تمتع جنسی فقط ازدواجه و اگر ازدواج مقدور نیست باید عفت و پرهیز ورزید حالا در هر سنی که باشی.

بله ممهمه

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

پس این همه دخترایی ک بکارت ندارن با کی ازدواج‌میکنن؟پس چرا همه منو بابت داشتن بکارت مسخره میکنن و می ...

بیشتر مردا براشون مهمه...وبیشتر اون ازدواج ها بعدا به مشکل میخوره...وقتی میگین مسخره میکنن یاد اون داستان روباه بدون دم افتادم که دمش رو سگ مزرعه دار کند رفت پیش دوستش که مسخرش میکرد گفت خودم کردمش الان خیلی راحت شدم اصلا هم درد نداشت..راحتر میدوام..ولی وقتی دوسش دمش رو کند دید خیلی درد داره و دید دیگه نمیتونه بدون دم خوب بدووعه..به دوسش گفت تو که گفتی خیلی خوبه ولی الان....

دوستش گفت میدونستم از بین روباه ترد میشم مجبور شدم دروغ بگم..بعدم بین تمام روباها بریم همینو بگیم تا همه مثه ما بشن..

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بیشتر مردا براشون مهمه...وبیشتر اون ازدواج ها بعدا به مشکل میخوره...وقتی میگین مسخره میکنن یاد اون د ...

شما به حرف مردم توجه نکنید...چقدر خوبه که سالم زندگی کردین..مطمئن باشید وجدان راحتری خواهید داشت...