2777
2789
عنوان

پیشنهاد فیلم هندی انگیزشی 🌟

353 بازدید | 7 پست

سلام دوستان عزیز 

فیلم هندی : دوازدهمین شکست رو پیشنهاد میکنم حتما ببنید و از واقعیت هم ساخته شده است 

فیلم همراهتون میکنه با لحظات سخت و تلاش و عشق  و در آخر طعم شیرین رسیدن به هدف که چقدر لذت بخش هست 😊🌷

تیکه متن فیلم : من شکست نمی پذیرم شکست دادن من کار راحتی نیست ⁦❤️⁩

به امید موفقیت و رسیدن به اهداف زیبامون 😉

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞  

مرسی واقعا بهش نیاز داشتم

خواهش می کنم عزیزم 

حتما نگاه کن ⁦❤️⁩

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیدمش ارزششو داشت 🔥❤️

چه سریع 😃 دم شما گرم 👌👌

رفتم دیدم عالی بود مرسی اسی

چقدر خوب که دیدید 😍

خواهش میکنم عزیزم 😘