2777
2789
عنوان

کیا ولخرجن کیا پول جم کن

232 بازدید | 12 پست

بچه ها من پول جم کردن بهم نمیفته!!!

ینی وقتی میخام از رو حساب کتاب خرج کنم و اضافی خرج نکنم و فلان، یکم دو نمیشه. همش گیر ی قرون دوهزارم 

ولی وقتی خرج میکنم واسم میریزه

حتی یمدت شوهرم مسخرم میکرد میگفت ت خسیسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هردوشم

بخام ولخرجی کنم کسی جلودارم نیست

اما بخام پس انداز کنم هم خیلی راحت میتونم و پس انداز میکنم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
من وقتی پول جمع میکنم خیلی بیشتر از قبل نیازمند میشم ولخرجم به شدت و اعتقادی به پس انداز ندارم به نظ ...

دقیقا منم وقتی پول جم میکنم انگار هیچی نکردم

ولی وقتی چیزی میخرم و خرج میکنم انگار خدا برابر اون مبلغ رو دوباره میذاره تو حسابم!!!

تصمیم گرفتم دیگه ب شوهرم نگم پس انداز کنیم، هرماه ی چیزی ازش بگیرم هم واسه خودم خرج کنم هم یکم بذارم کنار، شوهرمم نفهمه اصلن

دقیقا منم وقتی پول جم میکنم انگار هیچی نکردمولی وقتی چیزی میخرم و خرج میکنم انگار خدا برابر اون مبلغ ...

طلا بخر 

حتی با ۳ تومن هم میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
من هردوشمبخام ولخرجی کنم کسی جلودارم نیستاما بخام پس انداز کنم هم خیلی راحت میتونم و پس انداز میکنم

من تو تاپیک پس انداز عضو شدم یمدته، خیلی تغییر کردم

یعنی دلم نمیومد چیزی بخرم واسه خودم یا بچم همش میگفتم جم کنم

شوهرم اصلن اهل جم کردن نیست، دیدم وقتی من دلم نمیاد اون داره واسه خانوادش خرج میکنه، از پولی ک من دلم نمیومد لباس بخرم،  شد لباس واسه خانوادش

اعتراض میکردم میشدم خسیس

دیگه تصمیم گرفتم واسه خودم تا میتونم خرج کنم، اینقد تاثیر داشت تاپیکه، ک فقط دارم این انرژی منفیای ک نمی‌ذارن واسه خودم خرج کنمو دور کنم

تصمیم گرفتم اگه قراره ۳تمن بدم طلا، اول ۵ تمن واسه خودم خرج کنم، ۳تمنم بدم طلا اینطوری حالم خیلی ب ...

عزیزم خرج کن 

ولی حتما پس انداز کن

چون همون پس انداز هم برای خودته

مثلا من میگم طلا بخر

طلا واسه خودته دیگه 

خرج خودت میشه

یعنی مثل لباس اونم طلاست و به زیبایی خودت اضافه میکنه