2777
2789
عنوان

قد چقدر براتون مهمه⁉️

2197 بازدید | 44 پست

تاپیک های زیادی رو دیدم که بخاطر بلند قد نبودن پارتنرشون دلخورن برام عجیب بود 

من قدم 176 همه بهم میگفتن چقدر قدت بلنده و فلان و بهمان که یه زمانی کلی باعث کمبود اعتماد به نفسم شده بود 

حالا واقعا برام جای تعجبه که من بخاطر قد بلندم و یکی دیگه بخاطر قد کوتاهش مسخره میشه (البته باید بگم من الان دیگه خودم رو پذیرفتم و دیگه ب حرف دیگران اهمیت نمی‌دم.)

نظر شما چیه؟

سلام دخترررررررررررم با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا 176 برای پسر چندان بلند نیست 

در ثانی این یه چیز غریزیه نمیشه غریزه رو توضیح داد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

والا الان قد بلند تو برای من کوتاهه و خب

قد عالیی داری به اندازه و خوبه

بلند زیادش خیلی دردسره

وبخاطر همین من قد طرف مقابلم اصلا برام مهم نیست

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اولا 176 برای پسر چندان بلند نیست در ثانی این یه چیز غریزیه نمیشه غریزه رو توضیح داد

الان فهمیدم دختری😁😁😁 معذرت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من قدم بلند نیست ولی مشکل خاصی باهاش ندارم اما اینقدر تو همین نی‌نی‌سایت دیدم معیارها قد بلنده یه جورایی تاثیر منفی روم گذاشته حس بدی گرفتم ولی خب بازم مشکل خاصی با قدم ندارم

معیارم هم واسه پارتنر و همسر و... قد ۱۸۰ به بالا نیست از خودم بلندتر باشه اوکیه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

قد زن و مرد باید بهم بخوره . اختلاف ده سانتی حداقل باید باشه . ولی معمولا قد کوتاها دوست دارن با قدبلندا ازدواج کنن بچه هاشون زیاد کوتاه نشن . پسر فامیل ما خیلی کوتاهه مثلا شاید ۱۵۰ هم نشه خانوادگی کوتاهن دنبال زن قدبلند بود بخاطر بچه هاش . آخرم گیرش اومد الان بچه هاش جفت شون قدبلند