2777
2789
عنوان

عشقم دیشب بهم گفت که ترنسه حالم بدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 13278 بازدید | 145 پست
اینم روم نشد ازش بپرسم ولی همش بهم میگفت زندگی بدون بچه هم قشنگه ولی من منظورشو نمیفهمیدم

تو خیلی ساده و بی اطلاعی  عزیزم اونم داره به نفع خودش کم کم آمادت میکنه و حساب شده قدم برمی‌داره حتی اگر دوست داره 

بحث زندگی یه چیزیه که نباید درموردش خجالت بکشی برو خیلی خوب راجب ترنسایی  که تغییر جنسیت دادن پیش یه مشاور حاذق تحقیق کن بعد تصمیم بگیر شکست عشقی که وارد رابطه نشده خیلی تفاوت داره با شکست خوردن از زندگی زناشویی 

لطفا جای خدا نباشید. 
یعنی پیش خودت فک میکنی من همچین ادمیم!؟من حتی دلم نمیاد ازش محبتمو کنم چ برسه عکسشو بزارم توی نی نی ...

عزیزم من ک چیزی نگفتم همه عکس میزارن وگرنه از دید من هیچ ایرادی نداره فقط خاستم ببینم همین 🫤

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش یه آقای که تر نس بود تو اتوبوس کنارم بود مانتو شال پوشیده بود خانوم ها مسقرش میکردن ولی ...

خیلی ادمای با درکی هستن ترنسا من همیشه ار کوچیکی حتی یادمه توی مستند نگا میکردم ولی هیچوقت فک نمیکردم کسی بیاد سر راه خودم ک همچین مسله ای داشته باشه

یعنی چی که چیز مهمی نیست😐

خب عمل کرده درست شده دیگه روح و جسم یکیه مشکل چیه

اگر هنوز هست آره باید نگران شد ولی بعید میدونم هنوز باشه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
دختر بوده و ب پسر تغییر جنسیت داده یه حس بد دارم

فک نکنم آلتش سایز داشته باشه ضمنا میگن ترسنا اصلا قدرت باروری ندارن بهم بزن عزیزم البته بازم اگه دوسش داری روش فک کن ومشاوره برو

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔