2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون اجازم مهمون آوردن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 23389 بازدید | 375 پست
بعدش خواهر شوهرم گفت خب گفتم چند روز نیستی منم کلیدا رو از مامانم گرفتم مهمونای دامادمون بیارم خونه ...

اصلن  کوتاه نیا وگرنه دفعه بعدی هم وجود خواهد داشت

حق نداشت  باید زنگ میزد اجازه میگرفت

گروه رز 
والا بالامیگه خواهرشوهرم فوت کرده پایین میگه به خواهرشوهرم گفتم😑

خب مگ گفت یه دونه خاهرشوهر داشتم؟

یکی دیگه از خاهرشوهراشه لابد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش خواهر شوهرم گفت خب گفتم چند روز نیستی منم کلیدا رو از مامانم گرفتم مهمونای دامادمون بیارم خونه ...

تو دستدپایین گرفتی اونا دست بالا گرفتن

جل الخالق

دست بالا بگیر با توپ پر حرف بزن

تا بفهمن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

والا بالامیگه خواهرشوهرم فوت کرده پایین میگه به خواهرشوهرم گفتم😑

دوتا خواهر شوهر داره

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

عزیزم اصلا ساده نگذر 

الان که دیگه چیزی نمیتونی بگی 

ولی بعدا با روی خوش بدون داد و بیداد و قهر الکی 

به شوهرت بگو انقد خسته شدی فلان شدی 

چه بدی هایی داشته همه شو بگو جلو چشش 

بزرگ کن بعدم بگو انتظار داشتی حداقل اجازه 

بگیرن چون کلید شما دستشونه دلیل نمیشه کلا 

هرکاری بخوان بکنن بگو بهش آیا درسته تو میپسندی 

کلید اونا دست ما باشه مهمونامون زیاد باشن 

همینجوری ببریم شون خونه مامان؟! 

باهاش صحبت کن که متوجه عمق ماجرا بشه 

بعدم حتما بعد این قضیه کلید رو از مادرشوهرت بگیر حتما دیگه نشون دادن لیاقت شونو همون ندین خیلی بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من فعلا دلم به حال متوفی میسوزه که شوهرش مهمون آورده خونه برادر خواهر مُرده و کباب میزنن بر بدن😂

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خب مگ گفت یه دونه خاهرشوهر داشتم؟یکی دیگه از خاهرشوهراشه لابد

دنبال زیر بغل مارن بیخیال 🫠

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
همین واقعا بده کلید خونه رو دارن مثلا میان تا توی حال بعدش میگن یا الله😑 بدون در زدن میان تو خونه ی ...

با گله ی گاوا زندگی میکنی؟

اگر خودت نمیتونی تو روشون وایسی به خونوادت بگو ب شوهرت بگن قفلو عوض کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چقدر صبوری و شایدم ترس ازشون داری و چقدر طرفات بی فهم و شعور

میدونی بیشتر میترسم ازم ناراحت شن ولی خب خیلی سو استفاده میکنن 

بچه هاشونو میفرستن خونه من یا مثلا مادر شوهرم نوه هاشو میاره با بقیه جاری هامو میگه دست پخت اون یکی عروسمو دوست دارم بهش میگه بیاد خونه ما برای مادر شوهرم غذا درست کنه

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
همین واقعا بده کلید خونه رو دارن مثلا میان تا توی حال بعدش میگن یا الله😑 بدون در زدن میان تو خونه ی ...

بعضی وقتا دستی لباس لختی بپوش و بعد شروع کن جیغ جیغ کردن که چرا در نزده میآید داخل .دیگه شوهرت سیب زمینی که نیست اونم معترض میشه بهشون .واقعا با آدم بی حیا باید بی حیا بود 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸