2777
2789

۴ ساله تهوع و استفراق دارم با بی حالی شدید خیلی حالم خراب میشه جون ندارم پاشم کارامو بکنم آندوسکپی و سونو و آزمایش دادن گفتن سالمی ولی من همچنان تهوع دارن که نمیزاره غذا بخورم چند روزه غذا نخوردم دارم میمیرم از حال بد واسه خابمم چشامو رو هم میزارم کل بدنم پر استر س میشه نمیدونم چکار کنم از تهوع و استفراق زندگیم داره از هم میپاشه کسی مثل من بوده تروخدا بیاید دکتر اعصاب و روان رفتم داروهاشو خوردم تاثیری نداره دکتر گوارشم اثر نداره چندین مدل قرص اعصاب و گوارش خوردم بی فایده درمونده شدم دیگه هر دکتری میرم یه تشخیص میدن واقعا دیگه نمیفهمم کی درست میگه کی غلط شوهرمم براش عادی شده و خسته شده ازم 

طلاق بده تو حالت بدتر میشه که... 

چرا تاوانشو زندگیت و شوهرت باید بدن؟ 

سعی کن بسازی نه اینکه بیچاره رو مطلقه هم بکنی... 

اون داره باهات کنار میاد قدرشو بدون... 

راستی 4قل زیاد بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سفید خوانی تو اهواز

تشخیصشون بی نظیره

بجای طلاق ی سر برو پیشش

خواهرشوهرم  از شهرای اطرافه.میره پیشش

برادرشوهرم یدفعه ب طرز عجیبی پا درد شدید گرفت.جوری ک با ویلچر بردنش پیش.با ی نسخه خوب شد

سلام عزیزم. شما احتمالا دچار سندروم تخمدان پلی کیستیک هستی. یه سرچ بکن تو گوگل ببین علائمشو داری یا نه

ورزش یا پیاده روی یا رقص انجام بده، غذاهای سالم بخور، و مدیتیشن کن. قول میدم خوب شی❤️

سلام عزیزم. شما احتمالا دچار سندروم تخمدان پلی کیستیک هستی. یه سرچ بکن تو گوگل ببین علائمشو داری یا ...

گلم دارم سندروم پلی کیستیک آپنه خواب دارم ولی تهوع تو علائمش نبود شما چطور فهمیدی این بیماری دارم میشه کامل توضیح بدی