miss_rose مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 29 عنوان افسردگی بعد از شیردهی 196 بازدید | 9 پست سلام.بچه ها کسی بوده که بعد از پایان شیرده دچار افسردگی بشه؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید🙏🏽💓 1403/05/14 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5044 بعد از از شیر گرفتن تازه آدمراحت میشه و میتونه شبا رو تا صبح بخوابه شاید یک هفته اول سخت باشه به خاطر بی قراری بچه و درد .اما بعدش راحت میشی
miss_rose مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 29 مثل اینکه بعد از پایان شیرده یه سری تغییر همرمونی ایجاد میشه که باعث افسردگی میشه.برام سواله که کسی بوده اینطوری شده باشه قبلا؟ آیا خودبخود حل میشه مشکل؟ یا اینکه لازمه حتما دکتر برم و …
miss_rose مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 29 بعد از از شیر گرفتن تازه آدمراحت میشه و میتونه شبا رو تا صبح بخوابه شاید یک هفته اول سخت باشه به خ ... عزیزم نزدیک یک ماهه که تموم سده شیرده به لطف خدا ولی از همون اول دچار غم سدم حدود چند روز و قطع شد ولی حالا دو روزه بازم اونطوری سدم.
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5044 عزیزم نزدیک یک ماهه که تموم سده شیرده به لطف خدا ولی از همون اول دچار غم سدم حدود چند روز و قطع شد و ... برو دکتر اگه اذیت میشیمن بعد از زایمان واقعا افسردگی گرفته بودم و میدونم چه حس بدیه اول با روانشناس مشورت کن اگه لازم باشه خودش ارجاع میده به روانپزشکبه ۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره رایگان داره
miss_rose مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 29 ما شیرم نمیدیم بچم نمیدیم افسرده ایم باز تو دلیلت محکمه چشم عزیزم حتماً ممنونم از محبتت.
selinnnnn8390 عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 499 عزیزم نزدیک یک ماهه که تموم سده شیرده به لطف خدا ولی از همون اول دچار غم سدم حدود چند روز و قطع شد و ... منم الان مثله شما شدم حالم خیلی بده همش گریه دلم داره میترکه 😭😭😭😭😭 بمیرم برا بچم ۲۱ ماهو نیم شیر دادم ۱۰ روزه قطع کردم همش میگه مَمَ مَمَ جگرم کبابه دارم میمیرم دلم داره میترکه 😭😭😭😭 قلبم هزار تیکه میشه وقتی میگه مَمَ 😭😭😭😭😭 ...
selinnnnn8390 عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 499 عزیزم نزدیک یک ماهه که تموم سده شیرده به لطف خدا ولی از همون اول دچار غم سدم حدود چند روز و قطع شد و ... چ جالب روز تولد من تاپیکتون رو زدید ...