fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان شیخ رعنا 1097 بازدید | 29 پست تا حالا کسی پیش شیخ رعنا رفته؟ یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1403/05/14 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12454 جدید بود 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 جدید بود 😂😂 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 جدید بود دعاگر هست طلسم و جادو باطل میکنه یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 عجیب بود نبود؟🤣 و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
rrabi عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5863 🤣🤣🤣🤣 اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
viria عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2035 وای یاد یه شیخی افتادم معروفه اتفاقا ی رویداد داشتیم من خیلی میخندیدم و تکون میخوردم شیخه گفت فامیلیت چیه گفتم فلانی من توی فامیلیم میرزا داره یهو گفت میرزا مغز زنگ زده یا ساکت شو یا در بازه برو بیرون آلودگی صوتی ایجاد نکن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️
گوشی_بدست عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 9423 😂😂 اگر دخترِ چرا شیخِ و اگر پسرِ چرا رعناست😐😐😐😐😐خدایا من دیگه پشم ندارم چشام موند خودم پاشیدم هی نفسی میاد و میگاد🙃
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12454 😂😂 کلمه شیخ و رعنا باهم واقعا سم میشه😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عجیب بود نبود؟🤣 بخدا راست میگم توی مازندرانه یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 همون خانم بهشهریه؟مگه دستگیر نشدن؟کلاه بردارن این افراد اره عزیزم دستگیر شدن یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 بخدا راست میگم توی مازندرانه آبرو نموند🤣🤣 و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 همون خانم بهشهریه؟مگه دستگیر نشدن؟کلاه بردارن این افراد جدیدا دستگیر شدند یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 آبرو نموند🤣🤣 منم مازندرانی ام ساری😁 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده