2777
2789
عنوان

مهماني زوري

732 بازدید | 24 پست

من خودم هر بار بخوام مهموني بدم با دعوته،يا اينكه اگه از راه دوره خبر داشته باشم كه حتما براشون تدارك ببينم،اما مشكلم اينه كه مادرشوهرم خيلي مهربون و خوبه اما وقتي از راه  يه ساعته هر بار ميريم ديدنش،كه البته وظيفمونه ،خودش از قبل گفته شام بياين و شام اماده ميكنم،اما وقتي ميرسيم...ميفهمم كه بايد بريم خونه جاريكه خونه بغليشه و مثلا اون شام پخته،من اصلا دوست ندارم بدون دعوت جايي برم و خيلي معذب ميشم يعني ترجيح ميدم املت بخورم اما نرم اونجا،نميدونم اينو چطوري بفهمونم بدون بي ادبي

البته خونه جاري ميريم وقتي كه اونا خودشون دعوت كنن و مشكلي ندارم ،اما اون موضوع حس بدي داره برام

خدایا شکرت
خب حتما هماهنگن باهم شما چرا خودتو معذب میکنی؟

نه جاريم شده كه نا محسوس جلو من بگه بيشتر مهمونا ميان اينجا،بعدم خب اون اگه ميخواست خودش زنگ ميزد دعوت ميكرد

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنن جاریت خوشش نمیاد مادرشوهرت واسه خودش سر خود خونه اونا مهمون دعوت میکنه ولی خب نمیتونه مستقیم بگه

به نظرم شما یه جوری به جاریت بگو ک من فک کردم مامان شام درست کرده اخه اون دعوتمون کرد

عشقم 👈همسرم👑سرم و گل دخترم👼
مطمئنن جاریت خوشش نمیاد مادرشوهرت واسه خودش سر خود خونه اونا مهمون دعوت میکنه ولی خب نمیتونه مستقیم ...

يبار الويه درست كرده بود و نرفتيم خونشون مادر شوهرم رفت اورد،من گفتم الويه نميخورم و معدم اذيت ميشه ،املت درست كرد و خورديم و جلو جاريم گفتم،ميخواستم بفهمه منم معذبم از اين جريان البته جزيياتشو نگفتم

خدایا شکرت
چقدر دنیارو سخت می گیرید،حالا هر از گاهی هم برید اونجا چی میشه؟شمام جاریت و بیشتر دعوت کن که تلافی ب ...

من خيلي دعوتش ميكنم ،تا حالا شده چون راهش يكم فاصله داره چند روزم بمونه،اصلا مشكلي با رفت و امدش ندارم فقط نميخوام باعث اذيت كسي بشم ناخواسته

خدایا شکرت

بنظرم بگو شوهرت قضیه رو حل کنه من جای جاریت بودم خیلی بهم بر میخورد که یکی بدون هماهنگی مهموناشو بیاره خونه ی من ! من اینجور مسائلو به شوهرم واگذار میکنم چون اون پسرشونه حرفی هم بزنه کسی ناراحت نمیشه

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
بدون اطلاع قبلی برو خونه مادرشوهرت که وعده شام الکی نده و مهمون خونه مردم دعوت نکنه بعدش خودت ی غذای ...

دقيقا زياد شده تا حالا خودم يه چيزي درست كردم اما معمولا خبر دار ميشن از همسرم 

خدایا شکرت