2777
2789

شما وقتی وارد یه مهمونی نسبتا شلوغ می شید به تک تک آدما دست میدید؟ 

من خیلی سختمه که یهو با کلی آدم احوال پرسی کنم واسه دو سه نفر اول خوبه بقیش دیگه خسته میشم گاهی سوتی هم میدم شما چیکار می کنید؟ مثلا جمعی باشه که رودربایستی هم داری

دو سه تا سلام کلی میدم میشینم یه جا

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همهههههه 

بعدم میشینم

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من با صاحبخونه یا صاحب مجلس دست میدم تشکر میکنم و یا تبریک اینا

و بقیه رو وامیستم نگاه میکنم تعظیم کوتاه میکنم و با سر کلی سلام میدم و احوال زود گذر میپرسم

نشستم هم کسی ک کنارمه حال احوال میپرسم و اگه بزرگی تو جمع باشه شخصا میرم کنارش دست میدم احوالش جویا میشم و تمام

با بزرگ‌فامیل اگه باشه تو جمع و صابخونه حتمی دست میدم

بقیه با سر و کلامی سلام میدم اگه تعداد خیلی زیاد باشه

کم باشن با همه دست میدم‌مثلا تا ۱۰ نفرو دست میدم‌

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته