2777
2789
عنوان

خانومایی که تازه فهمیدین باردارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حدود نیم کیلو خرما یک لیوان سیاه دونه در نظر بگیر اول خرما رو با روغن زیتون تفت بده چند دقیقه ق ...

عه مرسی عزیزم دعا کن این ماه باردار باشم دیگه اصلا استفاده نکنم ازین چیزا

بسلامتی عزیزم بچه هامونم کوچیک استراحت نمیزارن منم دخترم سه سال و نیمشه

عزیزم خدا حفظ شون کنه 

آره دقیقا من مثلاً استراحت بودم همش دنبال بچه ام تو سنی هستند شیطنت هاشون زیاده 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
عه مرسی عزیزم دعا کن این ماه باردار باشم دیگه اصلا استفاده نکنم ازین چیزا

ان شاءالله عزیزم حتما دعات میکنم منم التماس دعا دارم 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

منم ناخواسته باردار شدم.هفته ۱۴ هستم.جنسیتش معلوم نیست.من سر بارداری ام زیاد اذیت نمیشدم.فقط سرایم ویار خیلی دارم.قبلیا بستنی خیار و تخم مرغ زیاد می‌خوردم.سر این کلا از شیرینی خوشم نمیاد و شور ترجیح میدم لواشک زیاد میخورم.اصلا هم عین خیالم نیس که باردارم البته شاید چون دوتا بچه دارم و مجبورم سرحال باشم حس و حالم اینطوریه.کلا حس میکنم این یکی پسره

من بچه سومم هیچ علایمی ندارم جز اینکه کم خواب شدم تهوع اصلا از هیچی بدم نمیاد کی میری سونوقلب؟

منم کم خواب شدم.از مرغ و شیرینی زیاد خوشم نمیاد.میخورما ولی مثله قبل ازش خوشم نمیاد

منم ناخواسته باردار شدم.هفته ۱۴ هستم.جنسیتش معلوم نیست.من سر بارداری ام زیاد اذیت نمیشدم.فقط سرایم و ...

عه توی ان‌ تی بهت جنسیت رو نگفت ؟انشالله که خواست خدا و خواسته ی خودت یکی باشه

مامان سه تا قندعسل

سلام عزیزم مبارک باشه بسلامتی رفتی سونو؟

سلام عزیزم سلامت باشی اره رفتم سونو و پریودم 12 روز اختلاف داشت برا اساس سونو 6هفته و یک روز بودم ک قلبش تشکیل شده بود و ضربانش125بود الان هشت هفتم

مامان سه تا قندعسل

منم تازه ازمایشم مثبت شده هنوز دکتر نرفتم آخه هرچی میگردم دکتر خوب پیدا نمیکنم اگرم باشه دیر نوبت میده...میگم گروه بزنیم باردار ها یه جا باشیم تا زایمانمون از اوضاع احوال هم باخبر باشیم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم