2777
2789
عنوان

تو اطرافيان كسي رو داشتيد كه

143 بازدید | 6 پست

بچه ي ٨-٩ ساله داشته باشه و فوت كنه؟

الان چطور بايد با اون بچه برخورد كرد؟

اصلا ادم نميدونه چيكار كنه

بيچاره خواهر و برادم نداره

ینی پدرش فوت کنه؟

بله هم سن خودمه ، بزرگ شده الان خودش بچه داره

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داشتیم 

باید زیاد سخت نگرفت بهشون تا یکم بزرگتر بشه اونموقع جدی رفتار کرد ک یوقت گمراه نشه 

و مهربون بود باهاشون روحیه اشون حساس تره

سال ۹۸ پدرشو بی گناه کشتن اونم فامیلای مادری خودش وسط جاده 

دو تا پسر داشت الان بزرگه کلاس هفتمه 

کوچیکه میره دوم 

همه محبت میکنن بهشون هواشونو دارن 

ولی بچه کوچیکه هر وقت میره مدرسه یا بیرون برمیگرده میگه مامان چرا بابامو کشتن بچه ها میگن خیلی بدبختی ک بابا نداری🥲💔

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

بله داشتیم 

من سعی می‌کردم جلوش حرفی از خانوادم نزنم که یاد خانوادش نیفته ناراحت نشه 

همسن خودمه الان

رفتار خاصی هم نداشتیم که حس نکنه بخاطر فوت خانواده اینطوری شدیم و ...فقط زیاد تفریح میبردیمش و با اینکه با ما نسبت خیلی دوری داشت ولی هر جا می‌خواستیم بریم اونم میبردیم تنها نباشه و همه جا ازش می‌پرسیدن میگفت خواهر منه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑