2777
2789
عنوان

خواب من سال ها پیش ک الان تعبیر شد

444 بازدید | 23 پست

سوار بر اسبی سفید بودم ک به طرف حسینه ای که نزدیک خانه مان بود میرفتم دیدم حسینه خراب شده است

این خواب برای ۲۰ سال پیش بود

بعد از آن حسینه واقعا خراب شد😔

و قصه زندگی برای من رنگ دیگری نشان داد

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگی حسینیه بعدش خراب شده ولی تو عنوان نوشتی الان خراب شده

اصلا اینا چ ربطی به زندگی تو دوران؟ 

میگی کاربر ۷ سالم ولی عضویتت مال دو روز پیشه و قشنگ مشخصه تاپیکایی زدی که بازدید بگیرن:/

.

میگی حسینیه بعدش خراب شده ولی تو عنوان نوشتی الان خراب شدهاصلا اینا چ ربطی به زندگی تو دوران؟ میگی ک ...

بله درسته پربازدید چقدر پول میدن😅

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
میگی حسینیه بعدش خراب شده ولی تو عنوان نوشتی الان خراب شدهاصلا اینا چ ربطی به زندگی تو دوران؟ میگی ک ...

من ۱۵ سالمه و قصد پربازدیدی دارم چ اشکالی دازه😅

همونقدری که به محتوای عجیب شما میدن

بله مشکل اینجاست که شما اینجور زندگیا رو نکردی و همیشه در رفاه بودی و شاید نهایت مشکلت عشق دوران جوانی و نرسیدن به اون بوده باشه

اللهم اشف کل الکصاخیل🙏

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_2  

نی نی یار عزیز من توهینی به کسی نکردم نمیدونم چرا بعضی دوستان راحت توهین میکنن و دل میشکونن

البته کسی که خدا رو قبول نداره میخواد قصه زندگی منو قبول کنه

لطفا رسیدگی شود. ممنون

کسی که شما براش غیرعادی آید خدا رو قبول نداره!!یه نگاه به تاپیکات کن واقعا نیاز به کمک داری

خب بگو کجاش عجیبه من برم خودمو به تیمارستان معرفی کنم

سوار بر اسبی سفید بودم ک به طرف حسینه ای که نزدیک خانه مان بود میرفتم دیدم حسینه خراب شده استاین خوا ...

اگ قصه زندگیم خونده باشی گفتم ک دچار وسواس شدم و دارو مصرف میکنم😔