معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 عنوان خواب من سال ها پیش ک الان تعبیر شد 444 بازدید | 23 پست سوار بر اسبی سفید بودم ک به طرف حسینه ای که نزدیک خانه مان بود میرفتم دیدم حسینه خراب شده استاین خواب برای ۲۰ سال پیش بودبعد از آن حسینه واقعا خراب شد😔و قصه زندگی برای من رنگ دیگری نشان داد خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔 1403/05/14 | 06:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 چه ربطی به قصه زندگیت داشت داشت دیگه 🙏 خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
456gholiii عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2131 داشت دیگه 🙏 عزیزم خوب خوابت تعبیرش مختص حسینیه بوده نه شما که
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4592 میگی حسینیه بعدش خراب شده ولی تو عنوان نوشتی الان خراب شدهاصلا اینا چ ربطی به زندگی تو دوران؟ میگی کاربر ۷ سالم ولی عضویتت مال دو روز پیشه و قشنگ مشخصه تاپیکایی زدی که بازدید بگیرن:/ .
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 عزیزم خوب خوابت تعبیرش مختص حسینیه بوده نه شما که درسته خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 میگی حسینیه بعدش خراب شده ولی تو عنوان نوشتی الان خراب شدهاصلا اینا چ ربطی به زندگی تو دوران؟ میگی ک ... بله درسته پربازدید چقدر پول میدن😅 خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 میگی حسینیه بعدش خراب شده ولی تو عنوان نوشتی الان خراب شدهاصلا اینا چ ربطی به زندگی تو دوران؟ میگی ک ... من ۱۵ سالمه و قصد پربازدیدی دارم چ اشکالی دازه😅 خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4592 بله درسته پربازدید چقدر پول میدن😅 همونقدری که به محتوای عجیب شما میدن .
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 همونقدری که به محتوای عجیب شما میدن بله مشکل اینجاست که شما اینجور زندگیا رو نکردی و همیشه در رفاه بودی و شاید نهایت مشکلت عشق دوران جوانی و نرسیدن به اون بوده باشه خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 اللهم اشف کل الکصاخیل🙏 @niniyar_3 @niniyar_5 @niniyar_2 نی نی یار عزیز من توهینی به کسی نکردم نمیدونم چرا بعضی دوستان راحت توهین میکنن و دل میشکوننالبته کسی که خدا رو قبول نداره میخواد قصه زندگی منو قبول کنهلطفا رسیدگی شود. ممنون خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 کسی که شما براش غیرعادی آید خدا رو قبول نداره!!یه نگاه به تاپیکات کن واقعا نیاز به کمک داری خب بگو کجاش عجیبه من برم خودمو به تیمارستان معرفی کنم خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 اومدم اول صبح تاپیک زدم ک کسی نباشه بازم یه عده بم حمله میکنن واقعا انسانیت مرده خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
پررنسس_جازمین۰ عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 1283 اومدم اول صبح تاپیک زدم ک کسی نباشه بازم یه عده بم حمله میکنن واقعا انسانیت مرده من قصدم مزاح بود ذره ای قصد ناراحتیت رو نداشتم حلال کن
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 سوار بر اسبی سفید بودم ک به طرف حسینه ای که نزدیک خانه مان بود میرفتم دیدم حسینه خراب شده استاین خوا ... اگ قصه زندگیم خونده باشی گفتم ک دچار وسواس شدم و دارو مصرف میکنم😔 خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔