2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مجردی تعبیرش اینه به زودی تو یه مکان زیارتی باکسی آشنا میشی ازدواج میکنی اتفاقا تعبیرخوابت عالیه حتی اگه متاهل هم باشی عالی تعبیرمرده اتفاقا توخواب عالیه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
اگه مجردی تعبیرش اینه به زودی تو یه مکان زیارتی باکسی آشنا میشی ازدواج میکنی اتفاقا تعبیرخوابت عالیه ...

پس چرا میگن بامرده نباید بری جایی .

لایک نکنید .توروخدا 
پس چرا میگن بامرده نباید بری جایی .

جایی یعنی مرده دستتو بگیره بگه بیا بامن بریم تو عزیزم کل خوابت جور دیگه بوده مرده بهت آدرس چادر داده بردت حسینیه من تعبیرخوابم حرف نداره همین که گفتی من چادر ندارم یعنی مجردی درسته مجردی ؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
جایی یعنی مرده دستتو بگیره بگه بیا بامن بریم تو عزیزم کل خوابت جور دیگه بوده مرده بهت آدرس چادر داده ...

اره مجردم توی راه بالوز وشلوار بودم بدون چادر خجالت میکشیدم توی کوچه راه میرفتم .اون شخص فوت شده من بهش گفتم من چادر ندارم بهم گفت اونجا یننی مسجد اون همه چادر یکیشو بردار کاری نداره .درکل از مجرد بودن خودم همیشه خجالت میکشیدم .

لایک نکنید .توروخدا 
اره مجردم توی راه بالوز وشلوار بودم بدون چادر خجالت میکشیدم توی کوچه راه میرفتم .اون شخص فوت شده من ...

دیدی پس درست گفتم چادر تو خواب بخت وشوهر آدم تعبیر میشه تو گفتی چادر ندارم اون گفته تو مسجد پره چادره برو یکیشو بردار یه مقدار بیشتر حسینیه یا مسجد برو تو دید باشی انشاله مطمئنم بااین خواب به زودی ازطریق همون مسجد ازدواج میکنی 

جایی یعنی مرده دستتو بگیره بگه بیا بامن بریم تو عزیزم کل خوابت جور دیگه بوده مرده بهت آدرس چادر داده ...

عزیرم اگه خواب ی خانواده ک فوت شدن ببینی مادر وپسر وپدر و تو خواب شما عروسشون باشید و قهرید رفتید خونه پدرتون واون خانواده اومدن دنبالتون بگن بیاید بریم خونه برگرد سرزندگیت با پسرمون همون پسری ک فوت شده تو خوابم میدونیم ک شوهرمون یکی دیگس  ولی ب خودت میگی خوب لااقل این شوهم آدمه مث اون نیس ک ارزش واحترام نذاره وبرم قهر نیاد دنبالم یعنی چی تعبیرش 

دیدی پس درست گفتم چادر تو خواب بخت وشوهر آدم تعبیر میشه تو گفتی چادر ندارم اون گفته تو مسجد پره چادر ...

خیلی توی مسجد خاستگار پیدا میشه اتفاقا 

لایک نکنید .توروخدا