2777
2789
عنوان

تب بچه یک ساله توروخدا اصلا نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست
ساعت ۴ پاراکید دادم باز پروفن بدم الان؟

اره بده الان بهش.هر ۴ ساعت یا ۶ ساعت بهش بده بستگی به اندازه و برگشت تبش داره

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف بذار 

احتمالا تب گل سرخ گرفته

دختر منم یک سال بود گرفت 

هیچ چیز خاصی نیست ولی تب مقاوم به دارو میده

دو روز دیگه خوب میشه

شیاف بذار یا بگو دکتر تب بر قوی کودک بده

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
پروفن باشکم خالی نباشه معده بچه نابود میشه ها

نه هیچی نمیشه اگه شیر میخوره سعی کن شیرش بدی حتما.اگه الانم ببره اورژانس بهش دگزامتازون میزنن بدتره که

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

تبش زیاد نیست. لباساش رو کم کن و دستمال خیس بکش کف دست و پاش و زیر بغلش و دور گردنش. بهتره پوشک نباشه. اگه تبش پایین نمیاد استامینوفن، سه ساعت بعد ایبوپروفن، سه ساعت بعد استامینوفن و به همین منوال ادامه بده تا تبش کنترل بشه. ولی این تب نهایتش با یه استامینوفن و یه پروفن پایین میاد. دست و پات رو گم نکن. پسر من هفته ی پیش تب داشت. هر بچه ای تبش از یه جا مشخص میشه. بهترین کار برای این که مطمئن بشی تبش چقدره اینه که دمای مقعدی بگیری.

سیب رنده کن بهش بده. هندونه هم خوبه و تب بره. آب سرد بهش نزنی. ولرم باشه.

بیمارستان با این تب کاری نمیکنن، نهایتا همون استامینوفن و پروفن بدن.