داماد ما از لحاظ اعتقادی به ائمه این اواخر خیلی ضعیف شده بود و ائمه رو قبول نداشت.. یادمه ده سال پیش همیشه تو دسته دوهول میزد عزاداری میکرد.. قربونت امام حسین برم امسال بدجوری دلم گرفت .. اخه دامادمون هر سال تاسوعا عاشورا با زنو و بچه میره شمال.. امسال تا دسته رو دیدم دلم گرفت گفتم حسین چرا اعتقاداتش برگشت از ته دل خواستم خدایا کاری کن حسین برگرده اون عاشق امام حسین حضرت ابوالفضل بود.. دیشب شنیدم تو راه کربلاست.. سریع بهش زنگ زدم.. گفت ابجی،شمال بودم خواب دیدم دارم زیر درخت میوه سینه میزنم و عزاداری میکنم.. خداروشکر به دلش افتاد ... واقعا به عنوان خواهر خانم خیلی خیلی براش خوشحال شدم .. انشالله به سلامتی برگرده..
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
واقعا خوش به سعادتش.. حسین کسی بود جایی مراسم مذهبی بود حالش بد میشد و نمیرفت اصلا عصبانی میشد تا این حد.. ولی الان حسرت میخورم کاش امام حسین بطلبه.. واقعا براش خوشحالم که یه شبه عوض شد
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙