بچه ها داستان من مفصله تو تاپیکام هم هست
بنا به دلایلی پسری رو دوسش داشتم ولی قبولش نمیکردم برای رابطه و اینکه انقدر بچه بازی داشت بیشتر باعث اضطرابم میشد و سرد میشدم ولی خب به عنوان دوست مجازی چت میکردیم ولی اون بازم اصرار به دوستی داشت تا اینکه سه ماه خبری ازش نشد دیدم شمارمو پاک کرده منم دلم تنگ شد واسش فیلم فرستادم تلگرام گف ممنون میشم چت نکینم تو رابطم منم گفتم چه زود اقدام کردی گف ممنون میشم چت نکینم منم گفتم اوکی چت رو دوطرفه پاک کرد بعد با دوستم رفتم بیرون از مغازش رد شدیم دوستم گف فکر کنم دید تورو بعد از ایسنتا هم پاک کرد منو.. منم از وقتی این کارارو کردم حس دلتنگی و حسرت و پشیمونی بهم دست داد که چرا نرفتم باهاش سر قرار انقدربهم اصرار میکرد (دلیل نرفتن شر قرار اضطرابم بود تاپیکام بخونید میفهمید )حتما این رفتار رو داره از ایسنتا یه پیام نوشتم گفتم چیشد ما انقدر حرف زدیم باهم حس میکنم دلخوری از من بعد دیدم انلاینه سین نمیزنه نقریبا شب فرستادم تا ۱۲ ظهر سین نزد آنلاین میشد سین نمیزد حتی دوباره اسمش رو هم صدا زدم سین نزد پیامم رو پاک کردم… حتی زدم دیگ تمام چت هارو پاک کردم عصابم خورد نشه
بعد دیگ بیحیالش شدم گفتم حداقل تلاش آخرم کردم عذاب وجدان نگیرم بابتش… دوباره بعد یه هفته امروز زده بلاک کرده منو من دیگ کاری نکرده بودم … چرا این کارو کرد واقعا