2777
2789

آنفولانزا گرفتم تب و لرز وحشتناک انگار رو آبم حالا دقیقا از ظهر تا حالا نیومده در اتاقم بزنه ببینه زنده ام یا ن گشنم هست یا نه. این زن همینقدر بی عاطفه است خودم با دوستام ک مقایسه میکنم دلم میخواد بمیرم .همیشه همینجوری بوده ی زن بی مسئولیت و بی عاطفه 

مامان منم همینه اصلااااااا عاطفه نداره و تا حالا بهمون محبت نکرده هفته ای یبار خونش هم میریم کامللللل نشون میده دوس نداره بریم و دوسمون نداره🙃

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن باری بهش گفتم کاش جای پدرم میمرد

خدا رحمت کنه باباتو ...برا من بابامم عین مامانمه تو زندگیمون محبت ندیدیم هیچکدوم از خواهرام🙃

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

والا گذشت زمانی که میگفتن مادرها مقدسن...شنیدم مادری درخواب فرزند خود را خفه کرده دیگر مادر هم رفیق ...

آدم نباید تا این حد بی مسئولیت بشه به خودم قول دادم بیمار بشه یه نگاه هم بهش نندازم  

همسر منم مادرش اصلن نمیدونه احساسات چیه 

و همسرم خیلی ناراحت میشه 

یعنی میگه مامان من حالم بده بیمارستانم  هیچ ری اکشنی نشون نمیده   بعدش هم حتی زنگ نمیزنه ببینه هنوز زنده است یا نه  

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
خدا رحمت کنه باباتو ...برا من بابامم عین مامانمه تو زندگیمون محبت ندیدیم هیچکدوم از خواهرام🙃

ن والا من پدرم تا زنده بود هم برام پدر بود هم مادر هم خواهر . گاهی دلم میگیره چطور این همه سال با این زن سر کرده

همسر منم مادرش اصلن نمیدونه احساسات چیه و همسرم خیلی ناراحت میشه یعنی میگه مامان من حالم بده بیمارست ...

خب این مادر بنظرت احساسی داره ک بخواد یجوری نشونش بده

خب این مادر بنظرت احساسی داره ک بخواد یجوری نشونش بده

من به همسرم میگم به این سن رسیده اینطریه تو که نمیتونی درستش کنی بپذیر و به عنوان  مادر ازش توقع نداشته باش

چون فقط خودت رو زجر میدی

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم