2777
2789
عنوان

کسی دستگاه مو خوره گیر دیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12416 بازدید | 33 پست

قيمتش خودش دويسته 

گفتم ارايشگاه جلسه اي ٦٠

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوران مدرسه تا حالا هرچی موهامو کوتاه کردم بازم دارم،،دایمم در حال نوک گییریم 

من خیلی داشتم،چون باشگاه میرفتم موهامو هرچی جمع میکردم بازم به تشک میگرفت،شستن با اب داغ تو زمستونو یهو سرد و گرم شدنش،موهای خیسو بستن جوری که مو میشکنه اینا موخوره میاره،سشوار زیاد،موهامو مامانم خودش تو خونه کوتاه میکرد خوب که باز دوباره میشد،رفتم مردونه زدم و شروع کردم به گذاشتن حنا و صدر تخم مرغ محلی،روغن زیتون و بلند کردم خوب شد ریزشم نداشتم تا اینکه چند وقته قطح کردم و قرص اهنم نمیخورم موهام دوباره ریزش داره اما موخوره نگرفته

سلام دوستي  تو داري يا استفاده كردي؟  قيمتش ٢٠٠ ايناس تو ارايشگاهها هر جلسه ٦٠ برات انجا ...

من یه مارکی پرسیدم ۶۵۰ میگف . من موخوره ندارمولی چند نفر از دوست و اشناهام رفتن ارایشگاه براشون انجام داده خیلی راضین 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
من از دوران مدرسه تا حالا هرچی موهامو کوتاه کردم بازم دارم،،دایمم در حال نوک گییریم 

منم همینطور,  دیگه دلم می خواد موهام بلند شه

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
منم همینطور,  دیگه دلم می خواد موهام بلند شه

جدیدا هفته ای یبار با سرکه سیب موهامو ماساژ میدم بخاطر موخوره،، تا موخوره ای ببینم با قیچی میچینم بلکه کمتر شه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
خواهش میکنم عزیزم

کارکرد دستگاه چطوریه؟ واقعا موخوره ها رو جدا میکنه؟ آخه چه طوری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...