2777
2789

از نزدیک دیدم😂😂😂ولی استفاده نکردم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وسیله خیییییلیییییی مفیده

شما از کجا تهیه کردین؟  تو بازار هست؟  چه مارکی خوبه؟  قیمتش چنده؟  چقدر سوال پرسیدم 😛

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
یه وسیله خیییییلیییییی مفیده

سلام دوستي 

تو داري يا استفاده كردي؟ 

قيمتش ٢٠٠ ايناس تو ارايشگاهها هر جلسه ٦٠ برات انجام ميدن

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
سلام دوستي  تو داري يا استفاده كردي؟  قيمتش ٢٠٠ ايناس تو ارايشگاهها هر جلسه ٦٠ برات انجا ...

خب ادم خودش بخره وسیله رو بهتر نیست؟  جلسه ای دویست خیلیه خو

منم تو آرایشگاها دیدم. اما واسه موخوره ترجیح میدم نوک گیری کنم

هر کاری می کنم بازم موخوره داره موهام دوست دارم موهام بلند شه 😖

جلسه ای 200 نیس،،قیمت خود دستگاه 200 هس عزیزم

من دوبار انجام دادم تا حالا، چون موهام کوتاه بود 45 و 40 دادم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
موهاتون رو همیشه کوتاه کنید ،موخوره بعد یه مدت میره

من از دوران مدرسه تا حالا هرچی موهامو کوتاه کردم بازم دارم،،دایمم در حال نوک گییریم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
هر کاری می کنم بازم موخوره داره موهام دوست دارم موهام بلند شه 😖

مال منم داشت کوتاه کردم ۵ ماه پیش . خیییلی بلند شده  بود موهام. بعد آرایشگر گفت هر ۶ ماه یه نوک گیری کن که دیگه نخوای یه دفعه خیلی کوتاه کنی. رشد خودشو میکنه بلند میشه کلی توی ۶ ۷ ماه . یه کم کوتاه کن.