2777
2789
عنوان

کی کتونی سفید میخواد

603 بازدید | 11 پست

تروخدا یکی این کتونی دیجیکالا رو بخره،خیلی راحته! از بس ابن تبلیغو همه جای نی نی سایت دیدم خسته شدم😂😂😂😂بخرید بلکه دست از سرمون بردارن! 😀

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

من که قیمت هرچی رو میرم سرچ میکنم تو گوگلم،اونم سریع اضافه میشه به تبلیغای سایت 🤣🤣🤣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی😂😂😂 هرروز یه نبلیغ به سایت اضافه میشه

سلام عزیزم خوبی؟ 

اقا چه جالب

تو 14 ساله عضو اینجایی 😍😍 یعنی از 23-24 سالگیت اینجا بودی 😍 خیلی برام حالبه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

سلام عزیزم خوبی؟ اقا چه جالبتو 14 ساله عضو اینجایی 😍😍 یعنی از 23-24 سالگیت اینجا بودی 😍 خیلی برام ...

سلام من سال ۸۶ عضو شدم ولی سال ۸۹ قطع دسترسیم کردن و ایدی جدید ساختم😂

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
سلام من سال ۸۶ عضو شدم ولی سال ۸۹ قطع دسترسیم کردن و ایدی جدید ساختم😂

ایول چه جالب 😍 در همه ی دورانها تو اینجا بودی..... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم