2777
2789
عنوان

بهتون نیاز دارم بیاید

191 بازدید | 19 پست

پولم دست یکیه خودمم سرپرستم 

هر روز بهونه میاره میگه گرفتارم دستم به جایی بند نیست نمیتونم شکایت کنم هر روز دارم دعا میخونم راز و نیاز میکنم 

دیگه کم کم دارم اعتقادمو از دست میدم چیکار کنم توروخدا برام دعا کنید 

خیلی حالم بده 

چه دعایی بخونم چه ذکری بردارم به خدا دیگه همه راه هارو رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو گرفتاری من چکار کنموضعیت منم ببین من باید چکار کنم!؟ زمان هم دادم پس ندادیخودم احتیاج دارم م ...

گوششون بدهکار نیست من هرنوع تهدیدی کردم اما انگار نه انگار فامیلم هست زشته قانونی عمل کنم به خاطر ۲تومن

خب ی بزرگترو واسطه کن باهاش رودربایستی داره

عزیزم شما هم احتیاج دارین به اون پول میگی سرپرست هستم زشت چی آخه پول خودته عزیزم!!!! اون باید بفهمه زشته که متاسفانه نمیفهمه

اگه میخوایی پولتو بده ۱۰۰۱ بار بعد از نماز صبح ذکر یا بدیع. رو بخون چند روز این کارو انجام بده پول ...

چشم حتما انجام‌میدم همین امروز یک ساله نمیده پول زیادیم هست اگر داد شماره کارتتون رو‌میگیرم مژدگونی‌میدم بهتون 

به ی نفر دیگه بگو بهش بگه تا شاید فکر کنه داره همگی. میشه تو اقوام خجالت بکشه پول مردم رو پس بده....شاید ایشون هم ندارد پس بده چی بگم شاید ایشون الان به مشکل و گرفتاری خورده

امیدوارم عزیزم پولتو پس بده

چشم حتما انجام‌میدم همین امروز یک ساله نمیده پول زیادیم هست اگر داد شماره کارتتون رو‌میگیرم مژدگونی‌ ...

گلم‌نیازی ب شماره کارت نیست وای برام‌دعا کن 

چند روز انجام‌بده بعد ار نماز صبح برای زایمان راحتم و پسرم وداداشم دعا کن

گلم‌نیازی ب شماره کارت نیست وای برام‌دعا کن چند روز انجام‌بده بعد ار نماز صبح برای زایمان راحتم و پس ...

قول میدم پولمو بده یه چند تیکه از لباس های نوزاد رو براتون بگیرم بفرستم براتون خیلی ناچارم