2777
2789
عنوان

شلوارم آب رفت

196 بازدید | 18 پست

بچه ها خیر سرم رفتم یه دست مانتوشلوار خریدم لینن جنسش

شلوارش بلندبود

میخاستم شلوارشو کوتاه کنم، گفتم بذار اول بشورم شاید آب برع

و آب رفت نزدیک 10سانت الان اندازمه

مانتوش اگر10 سانت آب بره دیگه نمیتونم بپوشم خیلی کوتاه میشه

لعنتی

ده سانت خیلی زیاده نشورش ببر پیش فروشنده بگو مانتو رو نمیخوام اگر قراره آب بره ببین چی میگه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

حداقل قبل از شستن یک تن بزن باهاش یک عکس بگیر 

چون بشوری ازش یک خاطره بیشتر باقی نمی‌مونه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سانت خیلی زیاده نشورش ببر پیش فروشنده بگو مانتو رو نمیخوام اگر قراره آب بره ببین چی میگه

تا اونجا نمیتونم برم دردسره 

گفتم تجربه شه برا خرید لنین

1تومن هم شدتووووف

گند تر از جنس لنین ندیدم خیلی ابرفت داره و زود هم لباساش زشت میشه با هر شور زشت تر میشه ... و الان ت ...

خیلی جنسش نرم بود مدلشم خیلی قشنگ بودگول خوردم ولی

باید فروشنده ها انصاف داشته باشن بگن ابرفت داره یا شسته شده

وگرنه میخریدم 1تومن کم نیست بره ی گوشه بیفته

😂😂کلا نمیشورمش 😂😂

آره نشور چون تو دستت ناپدید میشه اعتباری بهش نیست     

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
خیلی جنسش نرم بود مدلشم خیلی قشنگ بودگول خوردم ولیباید فروشنده ها انصاف داشته باشن بگن ابرفت داره یا ...

اره فروشنده ها فقط میخوان بفروشن همشون دروغ میگن . لنینا همشون ابرفت داره و اره گرونم میدن.. تا نشستیش قشنگه. جنسش خیلی بده