2777
2789
اول باید فندوقی بذاری بعد مسی بذاری رنگ میزنید از جلو سر شروع کنید اکسیدانت چند درصد

ملکه جان توی بارداری و شیردهی میان پیشتون برای رنگ مو ؟ 

چه باید کرد . 

میشه قسمت های پایین مو رو رنگ کرد ؟ 

اول باید فندوقی بذاری بعد مسی بذاری رنگ میزنید از جلو سر شروع کنید اکسیدانت چند درصد

۹ درصد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ملکه جان توی بارداری و شیردهی میان پیشتون برای رنگ مو ؟ چه باید کرد . میشه قسمت های پایین مو رو رنگ ...

بله عزیزم میان .

فقط قسمت های پایین مو اونم ماه های اخر من قبول میکنم 

چون بو خود رنگ اسیب جدی میرسونه 

۹ درصد

اشتباهه مگه دکلره میخوای بکنی گلم 

زمانی که میخوای رنگ پذیری رو مو بیشتر باشه اکسیدان های 3و ونیم درصذ باید استفاده بشه 

زمانی که میخوای شک ب مو بدی روشن بشه اکسیدان 12

زمانی که میخوای ب مو یه شک ریز جهت خنثی سازی تناژا بدی 9

اشتباهه مگه دکلره میخوای بکنی گلم زمانی که میخوای رنگ پذیری رو مو بیشتر باشه اکسیدان های 3و ونیم درص ...

پس ازاین به بعد برای هر رنگی که بخام بزنم ۳ و نیم بگیرم؟

دست گلت درد نکنه،الهی همیشه پر روزی باشی🩵

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پس ازاین به بعد برای هر رنگی که بخام بزنم ۳ و نیم بگیرم؟دست گلت درد نکنه،الهی همیشه پر روزی باشی🩵

سه درصد و نیم درصد داریم

بستگی داره چ رنگی باشه چه اتفاقی قرار بیفته 

یه سری از رنگا بخاطر نوع ترکیبات باید ۶ درصذ استفاده بشه 

رو مو دکلره هر رنگ بخوای بذاری همون ۳ و نیم درصد 

ولی برای رنگ مسی و باز نکردن رنگ مو مثل جنس موهای شما باید از ۳ و نیم استفاده بشه 

قبلش هم با فندقی شک بده موهات اونم ۶ درصد استفاده کن

عزبزم من ارایشگرم 18 سال سابقه دارم چیزی که دارم میگم نسبت به تجربمه بهتر بود دکلره بنفش میگرفتید چو ...

عزیزم من پارسال موهامو حنا زدم

هی چیدم تا الان که۱۵ سانتش هنوز حنا داره

میتونم لایت کنم یا قرمز میشه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

سه درصد و نیم درصد داریمبستگی داره چ رنگی باشه چه اتفاقی قرار بیفته یه سری از رنگا بخاطر نوع ترکیبات ...

وای چقدر سخته که،،،هر وقت رنگ گرفتم تگت میکنم،هر زمان حوصله داشتی جواب بده،حوصله ام نداشتی مهم نیس میدونم خسته میشی🌼

برای من جز دکلره عای ضعیف هرکس تکنیک خودشو داره عزیزم ولی خدایی کارای من زیر 10اینا نیست فانتزیا بال ...

وای چقدر نازه

الان این یعنی دکلره رنگ صورتی میشه؟ 

موندگاریش چقدر هست؟ 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
عزیزم من پارسال موهامو حنا زدمهی چیدم تا الان که۱۵ سانتش هنوز حنا دارهمیتونم لایت کنم یا قرمز میشه

باید تکنیک پیلینگ انجام بدی 

۵۰۰ گرم پودر دکلره ۱۰۰ گرم اکسیدان ۶ درصذ میخواد ۵۰ گرمم اب جوش 

حالا ذیگ شما این مواد نسبت به اندازه مو خودت و حجمش تقسیم کن درست کن استفاده کن اگر تا شونته ۱۰۰ دکلره ۲۰ اکسیدان ۱۰ ابجوش

موهات لایه برداری میشه و اون حنا از بین میره

فقط آب جوش باید باشه تا گرمه از داغی نیفتاده باید ب مو بزنی وکرنه فایده نداره 

باید تکنیک پیلینگ انجام بدی ۵۰۰ گرم پودر دکلره ۱۰۰ گرم اکسیدان ۶ درصذ میخواد ۵۰ گرمم اب جوش حالا ذیگ ...

باشه عزیزم خیلی خوب بود

وقتی اینارو بزنم موهام طلایی میشه؟؟؟

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

باید تکنیک پیلینگ انجام بدی ۵۰۰ گرم پودر دکلره ۱۰۰ گرم اکسیدان ۶ درصذ میخواد ۵۰ گرمم اب جوش حالا ذیگ ...

عزیزم چقد وقت رو موهام باشه جواب میده؟؟؟