2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه؟ دکلره سفید و آبی خریدم

عزبزم من ارایشگرم 18 سال سابقه دارم 

چیزی که دارم میگم نسبت به تجربمه بهتر بود دکلره بنفش میگرفتید چون رنگ مو بره حداقل موهاتون یاسی کمرنگ خوشکل میشه دیگ اون زرد عقدی نمیشه 

عزبزم من ارایشگرم 18 سال سابقه دارم چیزی که دارم میگم نسبت به تجربمه بهتر بود دکلره بنفش میگرفتید چو ...

عزیزم شما آرایشگری میشه بگی موهای سفید رو میشه مستقیم روش رنگ فانتزی گذاشت و رنگای بنفش،قرمز،آبی سبز کرد یا حتما باید قبلش دکلره بشه موی سفید؟

عزیزم شما آرایشگری میشه بگی موهای سفید رو میشه مستقیم روش رنگ فانتزی گذاشت و رنگای بنفش،قرمز،آبی سبز ...

موی سفید دقیقا همون مثل دکلرست بله میشه رنگ فانتزی گذاشت فقط با اکسیدان 3درصد 

چون رنگ پذیری مو باید بیشتر باشه

چون دکلره بنفش هم داریم برای ضد زردی ایناست

اره درسته منم حدس میزدم تو اینترنت خونده بودم اما یکی از نزدیکان که دوره رفته بهم گفت آبی بزن. منم آبی خریدم الان باید برم بنفش بخرم. دکلره بیول مارک خوبیه؟ 

اره درسته منم حدس میزدم تو اینترنت خونده بودم اما یکی از نزدیکان که دوره رفته بهم گفت آبی بزن. منم آ ...

برای من جز دکلره عای ضعیف 

هرکس تکنیک خودشو داره عزیزم 

ولی خدایی کارای من زیر 10اینا نیست فانتزیا بالیاژ طوری بخواد 4تومن  تا 6 

ولی بازم تجربه کاریم اینجا عنوان میکنم دوست ندارم موتون اسیب بیینه یا اوندخوشگلی شو نپاشتهذباشه

این الان دکلره خالیهه هنوز مو رنگ نشده خامه خامه ولی خب مشتری گقت نیاز میست رنگ بشه همین طور اوکیه

عزبزم من ارایشگرم 18 سال سابقه دارم چیزی که دارم میگم نسبت به تجربمه بهتر بود دکلره بنفش میگرفتید چو ...

عزیزم من عاشق رنگ مسی ام،اما اونجوری که تو کاتالوگ میشه روی موهام نمیشه،گاهی ام جلوی سرم اصلا رنگ نمیگیره،میدونی چیکار باید کنم؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عزیزم من عاشق رنگ مسی ام،اما اونجوری که تو کاتالوگ میشه روی موهام نمیشه،گاهی ام جلوی سرم اصلا رنگ نم ...

اول باید فندوقی بذاری 

بعد مسی بذاری 

رنگ میزنید از جلو سر شروع کنید اکسیدانت چند درصد