2777
2789
عنوان

کی آهنگ خارجی گوش میده؟

399 بازدید | 36 پست

اسم قشنگترین اهنگ خارجی ک شنیدن چی بوده ؟

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگhalo از بیانسه و اهنگlove me like doقشنگترین اهنگهایی بودن ک تا الان شنیدم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
Bad boy از inna  A year withot rainاز selena

خوش سلیقه ای منم این دوتا رو دوست دارم مخصوصا a year

من عاشق اهنگاي ادل و انريكه هستم

Rolling in the deep

Someone like you

Hello

Set fire to the rain

Somebody's me

Hero

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

آرزو جون ببخشيد از تاپيكت سوء استفاده كنم ☝️

بچه ها يه كليپ خارجي خيلي سال پيش ديدم سال هشتاد بود به گمونم

اينطوري بود كه اين خواننده يه عينك ميزد و لباساي زير اطرافيان رو ميديد

همين كه راه ميرفت هم ميخوند و بقيه رو ديد ميزد

كسي اگه گوش داده و ديده ممنون ميشم بگه

مرسي آرزو جون بابت تاپيكت

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آرزو جون ببخشيد از تاپيكت سوء استفاده كنم ☝️ بچه ها يه كليپ خارجي خيلي سال پيش ديدم سال هشتاد بود ب ...

فکر کنم رابی ویلیامز رو میگی ها؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

آرزو جون ببخشيد از تاپيكت سوء استفاده كنم ☝️ بچه ها يه كليپ خارجي خيلي سال پيش ديدم سال هشتاد بود ب ...

خواهش میکنم عزیزم

اگه ترکی خارجی حساب میشه من زیاد گوش میدم قشنگ زیاد هست توش.

Bagdat

Ates le oynama

خیلی دوست دارم 😊😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم دیدمش خییییلی وقت پیش ولی اصلا یادم نمیاد چی بود

❤پسرم...چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید❤
فکر کنم رابی ویلیامز رو میگی ها؟

Billie Jean و dirty dianaو You Rock my world از Michael Jackson

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
اگه ترکی خارجی حساب میشه من زیاد گوش میدم قشنگ زیاد هست توش. Bagdat Ates le oynama خیلی دوست دارم ...

چقد ازت پروفایلت خوشم میاد جانی دپ تواین فیلمش محشر بود