2777
2789
عنوان

فنون نذری گیری!!!! 😅

376 بازدید | 18 پست

فنون نذری گیری (١):

هیچوقت طمع نکنید .به یک عدد نذری هرچند عدس پلو قانع باشید.

فنون نذری گیری (۲):

اگر گفتند نذری تمام شده به این جمله ایمان داشته باشید :

تورو خدا پس یه ذره از ته دیگش بدید .مطمعن باشید هم نذری میگیرید هم ته دیگ

فنون نذری گیری (۳):

در شرایط بحرانی خود را به تشنج زده و مقداری کف از دهان خود خارج کنید .مطمعن باشید دیگر افراد نذریشان را به تو خواهند داد.

فنون نذری گیری (۴):

هیچگاه تسلیم نشوید  

همانا پیروزی از آن شماست.  

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂😂پس بياين دم خونه ما كه ١٠ روز نذري داريم

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼
😂😂😂😂😂😂😂پس بياين دم خونه ما كه ١٠ روز نذري داريم

این که دیگه فن زدن نمی خواد.

این فنون برای جاهاییه که باید پشت درش دخیل ببندیم

دمت گرم باو حرفه ای😂 فقط ببخشید استاد کف رو چطوری بکنیم تو دهنمون و نگه داریم تا اون موقع؟😓😁

فک کنم کف اماده داشته باشیم  

٥) نذري دهندگان محترم نذري خود را در ظرف هاي يك بار مصرف پلاستيك نريزيد غذا بوي پلاستيك ميگيرد و حيف ميشود 

٦) جاي سيب زميني در قيمه چيپس خلال نريزيد به قيمه بي حرمتي ميشود 

٧) ماكاروني نذري ندهيد آدم در ظرف را باز ميكند تشنج ميكند 

٨) ته ديگ برنج را تقسيم كنيد يهويي براي خودتان برنداريد 

٩) زرشك پلو بدهيد نذري اش خيلي خوشمزه است 

١٠) لوبيا پلو شفته و گوله ندهيد حيف صف و هول ما كه نتيجه ش لوبيا پلو شفته باشد

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
٥) نذري دهندگان محترم نذري خود را در ظرف هاي يك بار مصرف پلاستيك نريزيد غذا بوي پلاستيك ميگيرد ...

این بقیه شه ؟؟؟؟؟

نامردا به من نصفه دادن!

البته این نسخه نذری دهندگان هست

برای من نسخه نذری گیرندگان

این بقیه شه ؟؟؟؟؟ نامردا به من نصفه دادن! البته این نسخه نذری دهندگان هست برای من نسخه نذری گی ...

😂😂😂😂😂

بقيه شو من نوشتم توصيه به نذري دهندگان كه يه سوزن به خودمون بزنيم يه جوالدوز به اونا

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي