2777
2789

خواهرم بایه مرد پسردار ازدواج کرده هممون نگرانیشیم،خودش اولا میگف من مشکلی ندارم اما الان یه هفته نشده عروسی کردن مامانم میگف خواهرم از پسرش خوشش نمیاد!!ینی به این زودی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به ادمش داره

بعضیا عالین

ولی معمولا رابطشون درست شکل نمیگیره و به مرور بدتر میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

به نظر من که ازدواج نکن خاله من شوهرش یه بچه چهار ساله داشت نمیدونی چ عذابی میکشه 

کوچکترین کاری کنه نسبت به اون بچه شوهرش قهر میکنه 

حالا خانواده شوهر که دماند

این نیز بگذرد  

سلام مانترا جان میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

قبل از عقد چقدر با بچه وقت گذرونده؟بچه چند سالشه

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید